Proste rozwiązania są najlepsze. Szkoda tylko że w Polsce nie można tak sobie pojeździć na nieczynnych liniach.
"Pustulka" dodał to na wykopie a ja wykopałem z wykopu źródło YT
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Konto usunięte
2014-01-26, 10:07
Jak wyżej - trochę ludzi u nas jeździ drezynkami, są też cykliczne imprezy amatorów tego typu atrakcji... a więcej ludzi tym nie jeździ z prostego powodu - za dużo z tym j🤬ia, łatwiej wsiąść w samochód, pojechać normalną drogą i mieć jak go zaparkować, niż kombinować.
Konto usunięte
2014-01-26, 10:15
akcja od 1:37
myślałem że to coś złozą i z drugiej strony znów nadjedzie bo tamta strona ma chyba pierwszeństwo przejazdu hahaha
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
karoldeicide napisał/a:
ale c🤬jnia
nie oglądać - strata czasu
Na pewno ciekawsze niż duża ilość innego materiału zamieszczana tutaj.
A już na pewno lepsze od żony obamy i jej wsadu.
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
WAT
2014-01-26, 10:33
Owszem można, Sowiogórskie Bractwo Kolejowe zapewnia takie atrakcje drezynami na bazie "Malucha" , trasa około 14km przez lasy , góry i wiadukty ( Bystrzyca Dolna - Jugowice )
Konto usunięte
2014-01-26, 10:52
My tu gadu gadu a TLK Wiking ma już 1125 minut opóźnienia i tym samym został uznany za zaginiony.
tam to zrobią coś z niczego
Ja na ich miejscu wymieniłbym się drenzynami a nie je przenosił, ale ja sie nie znam...
Tomcato napisał/a:
Ja na ich miejscu wymieniłbym się drenzynami a nie je przenosił, ale ja sie nie znam...
Mnie nie dziwi że się nie wymienili. Własna drezyna ma własne usterki które znamy i nie bierzemy innej z pozoru takiej samej , o ilości paliwa w baku nie wspominając.
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Konto usunięte
2014-01-26, 11:06
Nieczynne tory? Toż to ich krajowy przewoźnik i jego pociągi.
Cholera może i bieda, ale pięknie tam.
linia kolejowa bluszczów :] nieczynna, POLSKA, odbudowana przez hobbystów pociągów.
link do fejsbooka torykolejowebluszczow
Konto usunięte
2014-01-26, 11:16
fajne rzeczy sobie sklecili
Konto usunięte
2014-01-26, 11:23
Nie lepiej było by zrobić przesiadkę, przewoźnika chyba maja tego samego
Konto usunięte
2014-01-26, 12:03
W polsce lewdo co sie da jezdzic po czynnych a Ty chcesz po nieczynnych