Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Stasiw 2012-10-25, 0:13
To były czasy ciężkiej wagi, a teraz tylko Kliczko i Kliczko, walki z burakami... Żelazny Mike to był gość , polecam obejrzeć jego treningi.
Zgłoś
CJ 2012-10-25, 0:21
this is how the black work
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-25, 0:40 7
"będę cię dupczył aż mnie pokochasz" - k🤬a muszę sobie to zapisać i się wyuczyć
Zgłoś
jarekddz 2012-10-25, 1:11
Do Mike mam szacunek. Jakkkolwiek. Media to są c🤬je i potrafią rozdmuchać wszystko, aby tylko napisać, p🤬lnąć aferę.
Gość zaczął karierę od zera, zdobył wszystko będąc zajebistym bokserem,
Pieniążki miał, mógł r🤬ać. Wiadomo jakie są tępe dzidy. Na bank chciała zostać przerżnięta. Poszła na suki, chciała kasę za to, bo jak dz🤬ka to dz🤬ka.
Każdy z Nas mając taki talent jak on, rżnąłby na potęgę, ale ZAWSZE znajdzie jakaś menda szukająca kasy. J🤬 szmaty, szacun dla Mike. Taki k🤬a liliput, a rozj🤬by każdego. Mistrz
Zgłoś
Shock 2012-10-25, 1:53
Jak dla mnie legenda, nikt go nie zastąpi pod jakimkolwiek względem. W sumie to dzięki niemu trenuje boks.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-25, 2:17
linka do calego dokumentu ktos znajdzie?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-25, 6:23 1
Tyson (2008) Lektor PL
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-25, 8:24
djoshin napisał/a:

na koniec zostawiłem sobie coś bo wiadomo że znajdzie się parę osob co wiedzą wszystko najlepiej i wogóle są naj ale do rzeczy:w paru wywiadach nawet powiedział że szczerze żałuje tego co zrobił oczywiście pan filozof ulthard oraz bezetkabzk stwierdzą że nie powiedział dokladnie czego żałuje bo nie padło słowo gw🤬t z jego ust więc pewnie chodzi o coś innego

Po pierwsze pan ultharT.Po drugie skąd wiesz,że Ty akurat wiesz wszystko najlepiej?z TVN?
Zgłoś
mihaueeek 2012-10-25, 11:40
jarekddz napisał/a:

Do Mike mam szacunek. Jakkkolwiek. Media to są c🤬je i potrafią rozdmuchać wszystko, aby tylko napisać, p🤬lnąć aferę.
Gość zaczął karierę od zera, zdobył wszystko będąc zajebistym bokserem,
Pieniążki miał, mógł r🤬ać. Wiadomo jakie są tępe dzidy. Na bank chciała zostać przerżnięta. Poszła na suki, chciała kasę za to, bo jak dz🤬ka to dz🤬ka.
Każdy z Nas mając taki talent jak on, rżnąłby na potęgę, ale ZAWSZE znajdzie jakaś menda szukająca kasy. J🤬 szmaty, szacun dla Mike. Taki k🤬a liliput, a rozj🤬by każdego. Mistrz

Reprezentujesz wysoki poziom.
Zgłoś
ziemniak1311 2012-10-25, 12:39 1
Głupie cz🤬chy. Potrafią tylko kraść i się naparzać. Szkoda że nie ma już niewolnictwa. Chciałbym mieć jednego albo dwóch cz🤬chów którzy by dla mnie służyli.
Zgłoś
Momk 2012-10-25, 12:45 1
macleod napisał/a:

I to jest najlepsze w pojęciu rasizmu:

- Ty biały dupku... - wszystko jest OK.
- Ty czarny dupku...- jesteś rasistą .

A w którym miejscu mówi biały dupek? W orginale jest "white boy". Co to w gimbazjum już nie uczą angielskiego?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-25, 20:53
I dobrze mu powiedział patrząc na reakcje zwrotną.
Zgłoś
macleod 2012-10-25, 22:18
Momk napisał/a:

A w którym miejscu mówi biały dupek? W orginale jest "white boy". Co to w gimbazjum już nie uczą angielskiego?

Nie wiem czego uczą w gimnazjach bo za moich czasów tego wynalazku nie było.

Natomiast określenie "white boy" bardzo często, w określonej wymowie oznacza "białasie", co znaczy mniej więcej to samo co cz🤬chu tylko my się o to nie obrażamy .
Żeby nie być gołosłownym => translate.google.pl/pl/en/bia%C5%82as

To może teraz ty odpowiedz jak zaliczyłeś ten angielski w swoim gimnazjum?
Zgłoś