ciekawy dokument z Mikem Tysonem na tubie, jak to mu koledzy wrzucali okulary do wózka z mlekiem
watch?v=jFFuWLMiH4E

@wodzwioski
Ja tam wierzę w naszego Szpilkę, może się uda dożyć
eeee.... Tyson a Szpilka ? Białe to Białe a czarne to zawsze będzie czarne. Popatrz na szybkość Tysona i siłę jego ciosów i technike. Popatrz na szpilke ( skoro czychamy na nastepce tysona ). Gdzie ta bajeczna technika ułożenia całego ciała ? Gdzie ta siła potworna? Tyson miał to coś ! ;D
Ja tam wierzę w naszego Szpilkę, może się uda dożyć
eeee.... Tyson a Szpilka ? Białe to Białe a czarne to zawsze będzie czarne. Popatrz na szybkość Tysona i siłę jego ciosów i technike. Popatrz na szpilke ( skoro czychamy na nastepce tysona ). Gdzie ta bajeczna technika ułożenia całego ciała ? Gdzie ta siła potworna? Tyson miał to coś ! ;D
Aż się serce raduje jak oglądam ciemnoskórego, który Murzynów bije
Inna sprawa, że i naszego Andrzejka na koniec pokazali

Inna sprawa, że i naszego Andrzejka na koniec pokazali

podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
czlowiek z charakterem, a nie p🤬da jak Adamek czy Wach. Moze Szpila kiedys choc troche mu dorowna

To co dzieje się teraz w wadzę ciężkiej to kompletna padaka w porównaniu z tym co było w latach 80 i 90. Gdzie są czarni jak ich trzeba..
Żołądkowa napisał/a:
pewnie nie dożyję takiego drugiego
jak bedziesz tyle cpal to napewno nie dozyjesz
podpis użytkownika
Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą...Wiedza to nie inteligencja. Inteligencja to rozwój wewnętrznej świadomości.
Gdzie sie nagle podziali ci wszyscy, smiejacy sie z czarnych, rasisci?

Tyson w szczytowej formie kontra Ali? Kto by wygrał? Ja stawiam na Tysona