dla mnie to jest najlepszy bokser wszechczasów. Technika, szybkość , dobra ofensywa , prawdziwy fenomen, który rodzi sie raz w stuleciu
Mike Tyson to była bokserska rewolucja. Rozk🤬ił cały sytem. Najmłodszy mistrz świata wagi ciężkiej, który ówczesnego mistrza znokautował w pierwszej rundzie z tego co kojarze. Ogólnie większość padało w pierwszej rundzie. Nie mam pytań.
Uwikłali biedaka w gw🤬t bo nikt się z nim nie chciał tłuc w obawie o dobre imię i zdrowie. Z reszta co to za walka i wpływy dla koncernów gdy trwa 3 minuty. Nawet nie idzie na reklamach zarobić. Ot taki zj🤬y mamy świat niestet.
Piwko za Mike'a!
Uwikłali biedaka w gw🤬t bo nikt się z nim nie chciał tłuc w obawie o dobre imię i zdrowie. Z reszta co to za walka i wpływy dla koncernów gdy trwa 3 minuty. Nawet nie idzie na reklamach zarobić. Ot taki zj🤬y mamy świat niestet.
Piwko za Mike'a!
pepekolo
Mike Tyson to była bokserska rewolucja. Rozk🤬ił cały sytem. Najmłodszy mistrz świata wagi ciężkiej, który ówczesnego mistrza znokautował w pierwszej rundzie z tego co kojarze. Ogólnie większość padało w pierwszej rundzie. Nie mam pytań.
Piwko za Mike'a!
W 2 rundzie
Piwko za Mike'a!
W 2 rundzie

Kiedyś miałem nadzieję, że Chagaev go choć trochę zastąpi w tych czasach wieżowców w Heavyweight Division...

Panowie bokser to pies, on był pięściarzem moim ulubionym zresztą szkoda,że był też taki głupi no ale cóż
Cytat:
przec🤬jem jest :O gdyby nie jego głupota zapisałby się złotymi literami w historii boksu.
A niby jakimi się k🤬a zapisał ? To największy bokser wszechczasów.

p🤬lenie od 'czasów' Tysona jeszzce żanej gwiazdy w ciężkiej nie widziałem...
three_jr napisał/a:
p🤬lenie od 'czasów' Tysona jeszzce żanej gwiazdy w ciężkiej nie widziałem...
A Lennox Lewis? Bracia też są gwiazdami, jakby nie patrzeć są obecnie poza zasięgiem.
podpis użytkownika
Loośne Gatki 1410- 2013[*]
Ciekawe czy któryś "rasista z sadola" powiedziałby mu co o nim myśli w twarz.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."
podpis użytkownika
,,Patrzysz na k🤬ę,myślisz to k🤬a,a sam jesteś k🤬ą dla kogoś tam...",,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."

damua napisał/a:
Ciekawe czy któryś "rasista z sadola" powiedziałby mu co o nim myśli w twarz.
a pewnie znalazł by się taki debil dla którego nie szkoda mordy bo albo już ma zj🤬ą albo jakiś c🤬l by chciał naciągnąć na odszkodowanie co mało takich łazi teraz co się łamią dla paru stówek
MrYeni napisał/a:
przec🤬jem jest :O gdyby nie jego głupota zapisałby się złotymi literami w historii boksu.
Nie każdy śledzi życie po za ringiem a jak już coś się dowie to ma to wdupie i zawszę dla kogoś będzie mistrzem i nie będzie zapisany złotymi literami a platynowymi
za ajron majka leci piwo
podpis użytkownika
gdzie są flagi?
Drugie a w zasadzie pierwsze piwo bo tamte bylo przez przypadek daje Mike'owi. Mistrz.
sadistic.pl/tyson-nokautjacy-ludzi-vt169799.htm
sadistic.pl/tyson-nokautjacy-ludzi-vt169799.htm