📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
notak napisał/a:
ok, fajnie,
ale już nie pierwszy raz nad tego typu filmem zastanawiam się, kto nagrywa, tym bardziej wysyła net,
czy to dla nich jest śmieszne, czy też tacy imbecyli naprawdę istnieją, czy to fejk
Im dłużej oglądam sadistica, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że głupota ludzka potrafi jeszcze zaskoczyć i naprawdę jest nieskończona.
notak napisał/a:
ok, fajnie,
ale już nie pierwszy raz nad tego typu filmem zastanawiam się, kto nagrywa, tym bardziej wysyła net,
czy to dla nich jest śmieszne, czy też tacy imbecyli naprawdę istnieją, czy to fejk
Karyna szwagierce wyslala,a ta udostępnila,młoda beneficjentka pljusów rośnie.
następne rośnie patriotyczne wyklęte ścierwo na pińcet plusie chowane....

Dziwi mnie fakt dlaczego tyle pomyj wylewanych jest na program 500+ skoro partie które są za jego kontynuacją w ostatnich wyborach zgromadziły ponad 90% głosów.
Od normalnego rodzica dostałaby z plaskacza za taki tekst. Smarkula
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie