Kiedyś pewnie mówiła normalnie .. mając mniej strzykawek na ustach

Muszę użyć cytatu ze znanego filmiku z rajdu, gdy załoga wozu dziwi się niespodziwanej przeszkodzie na drodze:
Co to, k🤬a, jest? CO TO, K🤬A, JEST?!
(nie, głos mam difoltowo (!) wyłączony w internetach, sam obraz powoduje u mnie stany lękowe i ochotę na wymioty)
Co to, k🤬a, jest? CO TO, K🤬A, JEST?!
(nie, głos mam difoltowo (!) wyłączony w internetach, sam obraz powoduje u mnie stany lękowe i ochotę na wymioty)
Jako logopeda mogę powiedzieć.... to już będzie ciężko naprawić
chciałbym zobaczyć ją za 20/30 lat
Oczko chyba też jej coś opada

Oczko chyba też jej coś opada

Hmmm... Ona zastrzyki bierze także w język? To się nie nadaje nawet na paszę dla świń...
Dyngus napisał/a:
typiara grala w podrywaczach jeszcze przed operacjami pod psudo miley. milego trzpania koniobijcy
Hah kojarzę ją. Nie powiedziałbym że to ona.
Nie mówiła za dużo na tych filmach i jej jedyny stęk to był "uhum" ale nie wyglądała wtedy jeszcze na opóźnioną. XDD
Jakby jeszcze wyj🤬 jej zęby, żeby przypadkiem nie ugryzła, to miód z boczkiem przy ciągnięciu druta.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
bercisko napisał/a:
Nie jestem w temacie. Co to k🤬a jest? Efekt przeszczepu dupy pawiana na ryj?
To pawian z przeszczepionym ludzkim ryjem... co pawianowi na dobre bynajmniej nie wyszło

Takie lolity pasują mi do łysych typów po 50-tce w podrabianej koszulce Armaniego i z torebeczką na pasku w jakimś 20 letnim audi A8 czy innym aucie premium o wartości do 20 koła.
Dyngus napisał/a:
typiara grala w podrywaczach jeszcze przed operacjami pod psudo miley. milego trzpania koniobijcy
... dziękujemy.
te usta widziały już więcej c🤬jów niż wszyscy tutaj razem wzięci