📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rn_34 napisał/a:
Vous en avez marre car vous en avais peur ... Peuple de merde et de soumis polonais .. de vrais merde les polonais. Et celui qui parlait de saleté en France.. tu me fais rire, les polonais sont des clochard sales de quoi tu parle? Regarde ton pays de pauvre au porte de l'Europe ensuite viens parler avec les français.. vous aimez personne race de merde polonaise venez pas en France !!
Blague française "toc toc":
- Toc toc !
- J'abandonne.
Co powiedziała twoja matka, gdy się urodziłeś?

Miłego dnia, tchórzu z dziada- pradziada.
Takie małe stadko naczelnych, a interwencja wymagała tylu ludzi? Nie wiem czy francuzi mają wystarczająco dużo policjantów do pacyfikacji tego ich getta
żmij napisał/a:
Piękne. Tylko skala za mała i o dwadzieścia lat za późno.
Niby tak, ale oko i tak cieszy, że w końcu się ogarniają
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Białasa dla równowagi zgarnęli żeby stado się nie rozjuszyło 😄za rogiem go wypuszczą 👍👍
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie