Mam dla Was sadole nie lada gratkę. Poza tym, że ta p🤬deczka udaje wielkiego biznesmena nie było nic za co można by go specjalnie nie lubić...aż do teraz.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
za jaja powiesić na drzewie i tyle. a jego hajs potrzebującym rozdać. (nie cyganom)
Zwykla Lajza napisał/a:
Dlaczego to nie jest w dziale hard?
jeśli jesteś taki wrażliwy, to może zastanów się nad zmianą portalu co?
Art. 69. Kto umyślnie niszczy, uszkadza, usuwa lub w inny sposób czyni
bezskutecznymi znaki umieszczone przez organ państwowy w celu
stwierdzenia tożsamości przedmiotu, zamknięcia go lub poddania
rozporządzeniu władzy,podlega karze aresztu, grzywny albo karze nagany.
Emer88 napisał/a:
Art. 69. Kto umyślnie niszczy, uszkadza, usuwa lub w inny sposób czyni
bezskutecznymi znaki umieszczone przez organ państwowy w celu
stwierdzenia tożsamości przedmiotu, zamknięcia go lub poddania
rozporządzeniu władzy,podlega karze aresztu, grzywny albo karze nagany.
Widzisz jaki jesteś zajebisty. Teraz bierz filmik na pendrive'a, ten cytat z KK i biegiem na MO.
pamiętacie Grażynę Żarko? Moim zdaniem finał będzie podobny.
benben napisał/a:
Widzisz jaki jesteś zajebisty. Teraz bierz filmik na pendrive'a, ten cytat z KK i biegiem na MO.
gwoli ścisłości - to jest KW, a nie KK, z KK podchodzi pod znieważanie znaków państwowych (art. 137)
ten art.69 nijak nie ma się do niszczenia banknotów, już tutaj była dyskusja, nie ma żadnego paragrafu zabraniającego ich niszczenia, ewentualnie jak byś podarł i wyrzucił na ziemię to można za zaśmiecanie ale niestety nic więcej
a co do tego wymuldańca, kiedyś się skończy kasa i będzie musiał wrócić do chapania dzidy (w sumie to on na ciepłego mi wygląda)
a co do tego wymuldańca, kiedyś się skończy kasa i będzie musiał wrócić do chapania dzidy (w sumie to on na ciepłego mi wygląda)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie