Z mojej strony piwko do tej pani że zdjęcia za klapki.
Czy to nowy model KUBOTA?????
Czy to nowy model KUBOTA?????

Vampire300 napisał/a:
Jeśli mnie oczy nie mylą to blacha chyba zaczyna się na S, czyżby nasi zakochani byli ze ślunska?
Sosnowiec nigdy nie należał do Śląska i "należeć" nie będzie, doczepili go nam na przylepca, niestety :/
Mnie najbardziej rozp🤬ala obuwie tej ... c🤬j wie, jak to nazwać dziewczyny/kobiety/c🤬j wie...

Ciekawe czy to jest prawdziwa "eMka" czy tylko podmieniona "nerka" z ali za 20 ziko
stroona napisał/a:
Sosnowiec nigdy nie należał do Śląska i "należeć" nie będzie, doczepili go nam na przylepca, niestety :/
Sosnowiec ma w dupie hanysów, poniemieckich węglokopów...
To muszą być Ukraińcy
Na fejsiku ma wpisane "wypożyczalnia samochodów Będzin" To już wicie czy to jego
Na fejsiku ma wpisane "wypożyczalnia samochodów Będzin" To już wicie czy to jego

zaszh napisał/a:
Ciekawe czy to jest prawdziwa "eMka" czy tylko podmieniona "nerka" z ali za 20 ziko
ta w dieslu
dennissliwa napisał/a:
Byłem przekonany że to Rosja a ty Polskie blachy. Upadamy......
W Polsce nie mieszkam już od dawna ale takiego trendu wzrostowego w Januszowaniu jeszcze nie widziałem. Zaczęło się od 2015 gdzie społeczeństwu puściły hamulce z powodu uchodźców.
W sumie ludzie mieli rację ale wybrali sobie władzę, która to wykorzystała i zaczęła podsycać Januszostwo Polaków żeby tylko zagarnąć więcej tortu - i to się udało.
Albo ostrożnie idzie się do przodu, w stronę cywilizacji, wolności, przedsiębiorczości albo po pijaku upada sie szybko w stronę ludu postsowieckiego, zniewolonego przez nowe przepisy, ogłupionego przez propagandę.
@Koan2109, bo jak będzie chciała od niego odejść, to up🤬li jej palec razem z pierścionkiem.
podpis użytkownika
"...i nawet kiedy umrę, będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie." ~Słoń, Bajters