👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Póki nie robią nikomu krzywdy ani nie przeszkadzają w niczym, niech sobie ćpają co chcą. Piwko, bo widać, że się dobrze bawią

Przypomnialo mi sie jak wzialem pierwszy raz LSD mily sprzedajacy powiedzial-pamietaj zeby ruszac sie miedzy dzwiekami...zrozumialem o co mu chodzilo jak zadzialalo
pewnie poruszalem sie podobnie hehe

nic mnie nie rozwala jak siedzenie przed kompem i krytykowanie ludzi którzy się dobrze bawią, mnie też ten filmik rozbawił!
piwo!
piwo!
Się k🤬a przynajmniej pobawią, a nie stoją na imprezie jak kołki i śmieją się z tych co odp🤬lają.
A może pochwali się ktoś tytułem tej nutki, która leci w tle ?
chętnie poczuję jej rytm

wesder napisał/a:
Przypomnialo mi sie jak wzialem pierwszy raz LSD mily sprzedajacy powiedzial-pamietaj zeby ruszac sie miedzy dzwiekami...zrozumialem o co mu chodzilo jak zadzialalo
pewnie poruszalem sie podobnie hehe
to wątpię żebyś brał lsd bo po kartonie raczej byś się ruszał jak leniwiec,
podejrzewam że większość osób które skończyły już jakiś czas temu liceum podobnie się bawili tylko nie byli tego świadomi hehe

100PROcentZmC napisał/a:
Tak mi się przypomniało
![]()
ten koles od 4 sekundy próbuje odpalić kosiarke czy co haha
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie