To niesmaczne.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:05
To niesmaczne.
Niech się bawi, i tak umrze za chwilę na zawał, albo nie będzie mogła chodzić i dostanie odleżyn takich, że dupa zgnije.
~Halman napisał/a:
O smrodzie zjełczałego tłuszczu z dupy zapoconej murzyńskiej maciory nie będę wam wspomniał...
Lizałbyś jej dupe tyko wiesz że nawet żadna murzynka nie spojrzała by na takiego śmiecia jak ty.
dax555 napisał/a:
Lizałbyś jej dupe tyko wiesz że nawet żadna murzynka nie spojrzała by na takiego śmiecia jak ty.
trolem to ty szybko nie zostaniesz...
ale bym jej tam chętnie zasadził takiego soczystego szpica w tą wielką sralnie tak, żeby następnym razem mocno się zastanowiła gdzie to wypinać
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Nie powielaj mitu o takich samych cenach...
Dokładnie... Przykład pierwszy z brzegu... W knajpie dobrej jakości (nie spelunie) zjesz w 4 osoby za 200+ zl jak bierzesz burgera z piwem/drinkiem (w droższej 600+ zł)... Spróbuj tak zjeść w Anglii... Zaprosilem kilka razy znajomych do PL i byli w szoku jakie tu mają możliwości za swoją kasę z UK. Powiem tylko, że za alko ja nie płaciłem a chodziłem nawalony... U nich naście funtów najtańsza flacha u nas 20zl
Jak to mówi znane polskie przysłowie: murzyn z dżungli wyjdzie, ale dżungla z murzyna nigdy.
Halman napisał/a:
O smrodzie zjełczałego tłuszczu z dupy zapoconej murzyńskiej maciory nie będę wam wspomniał...
Złe wspomnienia?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie