@ up szkodnik001
Dla mnie to jakoś bardzo zabawne to nie było może momentami, ale nie obraź się to jakie Ty masz zdanie to c🤬j mnie i innych tutaj obchodzi
Dla mnie to jakoś bardzo zabawne to nie było może momentami, ale nie obraź się to jakie Ty masz zdanie to c🤬j mnie i innych tutaj obchodzi

Boki zrywać
Wchodzę na scenę, ring.
Rozdaję karty jak Don King
*

podpis użytkownika
*Wchodzę na scenę, ring.
Rozdaję karty jak Don King
*

@ up chinchil
na c🤬j do mnie mówisz jak mam w Ciebie wyj🤬e? ;/ i w kazdego omg, wiec mi tu nie p🤬lic
na c🤬j do mnie mówisz jak mam w Ciebie wyj🤬e? ;/ i w kazdego omg, wiec mi tu nie p🤬lic

szkodnik001 napisał/a:
co za k🤬y bez poczucia chumoru, moim zdaniem smieszne w c🤬j i koniec, napinacze, tylko by flaki ogladali i baby z k🤬sami, ktos przynajmniej ludzi rozbawic umie
Tak tak "chumoru".

od 1.35 do końca momentu z piosenką z Rocky'ego mnie ubawło, reszte średniawe, gościu miał słabe pomysły.
,,Warto obejrzeć całe, ale od 1:30 idzie się uśmiać na całego'' masz bardzo plaskie poczucie humoru chlopie...
ja p🤬le ale się ubawiliśmy sobota nie jest stracona-bez kitu to na pogrzebie wuja lepiej się bawiłem
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...

szwagier9 napisał/a:
Tak tak "chumoru".
on chciał napisać muchomoru, literówka