Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mindfuck... [ zbiorczy ]
Konto usunięte • 2009-08-14, 22:40
Nie zepsuję wam radochy z wyszukania co jest nie tak ale powiem Wam że to jest pierwszy mindfuck który zrył mi psychikę , nigdy nie zagram już w bioshocka w taki sposób by nie widzieć tego wszędzie...

Zgłoś
DMN 2009-08-15, 10:19 3
Kurczaq napisał/a:

i zrozumiałem sens naszego bytu.

chyba odbytu
Zgłoś
Konto usunięte 2009-08-15, 11:44 9
Nie mogę znaleźć murzyna
Zgłoś
the_satyr 2009-08-15, 11:55 1
jesteście zdrowo poj🤬i... jaki odbyt... do psychiatry wszyscy...
patrzycie się wszyscy na zdjęcie ściany i mówicie dookoła ,że to odbyt... ;/
Zgłoś
Konto usunięte 2009-08-15, 12:01
the_satyr, na wyzwiska się zebrało?

Przez takie coś pasek pod awatarem się wydłuża.
Zgłoś
Konto usunięte 2009-08-15, 12:26 2
goatsemarathon.com/ <----- patrzcie a zrozumiecie
Zgłoś
GorillazxD 2009-08-15, 13:41 1
To jest najlepszy mindfuck.. ? To jest najwieksze rycie bani.. ? Wrota przypominajace anusa? Jezeli uwazacie ze to jest smieszne, odkrywcze, czy jakie to tam to niestety macie dosc gowniane poczucie humoru.. :/
Zgłoś
Konto usunięte 2009-08-15, 13:44
GorillazxD napisał/a:

To jest najlepszy mindfuck.. ? To jest najwieksze rycie bani.. ? Wrota przypominajace anusa? Jezeli uwazacie ze to jest smieszne, odkrywcze, czy jakie to tam to niestety macie dosc gowniane poczucie humoru.. :/

a ty natomiast trafiłeś na złą stronę internetową , spróbuj swego szczęścia tutaj: kochanekroliki.socjum.pl/galeria/foto/1/2
Zgłoś
GorillazxD 2009-08-15, 13:47
po prostu nie rozumiem tego fenomenu... Prosze, wyjasnij mi, czemu tak urzekl Cie ten screen?
Zgłoś
Konto usunięte 2009-08-15, 13:50
Saia napisał/a:

spróbuj swego szczęścia tutaj: kochanekroliki.socjum.pl/galeria/foto/1/2

Hehe, muszę zacząć przeglądać polskie strony.
Zgłoś
Konto usunięte 2009-08-15, 13:59
GorillazxD napisał/a:

po prostu nie rozumiem tego fenomenu... Prosze, wyjasnij mi, czemu tak urzekl Cie ten screen?

urzekł? nie urzekł tylko spodobało mi się że w grze komputerowej jest element grafiki który wygląda jak facet z goatse. Czy to jest śmieszne? mnie tam to rozśmieszyło jakie ludzie mają pomysły i co znajdują...
a co do twojego poprzedniego postu (chodzi mi o to "gówniane poczucie humoru") mówię , sadistic to sadistic i tu nie znajdziesz słitaśnych obrazków ani żartów które opowiadają sobie ludzie na spotkaniach rodzinnych. Jeśli tak cię burzy taki obrazek to pokazałem ci gdzie możesz sobie wejść
Zgłoś
Konto usunięte 2009-08-15, 14:00
... a miałem zamiar pograć sobie w bioshock'a...
Zgłoś
Konto usunięte 2009-08-15, 14:07
hehe Ty juz to chyba wszedzie widzisz ;)ja najpierw na tym screenie dojrzalam odbyt a dopiero pozniej zaczelam sobie kombinowac co to wlasciwie jest
Zgłoś
GorillazxD 2009-08-15, 14:17 2
Saia, a czy gdzies napisalem ze szukam "sweetasnych" obrazkow? Gdybym ich szukal, nie rejestrowal bym sie na "sadistic" co nie? :|
Nie, ten obrazek mnie wcale nie burzy. Oryginal tez nie. Po prostu mniej lub bardziej zamierzony zarcik ze strony tworcow gry. Fajnie. Ale nazywac to najlepszym mindfuckiem itd to gruba przesada :]

Aha, jeszcze jedno: "sadistic to sadistic i tu nie znajdziesz słitaśnych obrazków ani żartów które opowiadają sobie ludzie na spotkaniach rodzinnych"
BARDZO zero:jedynkowe myslenie.. Gratuluje! Dzielenie zartow tylko na "sadistic" i "sweet".. :]
Zgłoś
Konto usunięte 2009-08-15, 14:21
Wystarczy tych "wyjaśnień".
Zgłoś
Konto usunięte 2009-08-15, 14:44
Wybacz Linekk ale tylko jedno pytanie jeszcze muszę zadać no xD

@GorillazxD , zacytuj miejsce gdzie ten mindfuck został nazwany 'najlepszym mindfuckiem' wtedy pogadamy ale jeśli już to na priv a do tego czasu kthxbye
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie