Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 23 minuty temu
Mini gry dla Sadoli
konto usunięte • 2012-06-27, 10:57
A oto zbior mini gier w moim odczuciu obowiazkowych dla kazdego sadola. Naprawde polecam mimo malego rozmiaru kazda gra to dziesiatki godzin dobrej zabawy:

1.Crismonland
gra podobna do filmu "zolnierze kosmosu" po prostu jatka.

2.Death Hunt
to samo co przed chwila tylko w wersji 3d

3.Atom Zombie Smasher
taktyczka w razie inwazji zombie

4.Mexican motor mafia
gra polecana kiedys przez Hyper. NAprawde wciaga

5.Pontifex
Gra moze malo sadystyczna ale naprawde siedzi sie przed nia godzinami. Budowanie mostow(mimo ze ja budowalem tez katapulty, lądowniki kosmiczne itp.).

Jesli ktos zna podobne tytuly niech doda w komentarzach jak mi sie cos przypomni tez wstawie. Kto nie gral niech nie komentuje bo jakby zagral to by co innego powiedzial.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czaha 2012-06-30, 8:44
dorzucilbym jeszcze bardzo specyficzne wyscigi - death rally
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-30, 9:36
W crimsonlandzie najlepszy sposób to wziąć pulse gun a potem angry reloaded i trzymać środkowy przycisk myszy.
Zgłoś
Roszp 2012-06-30, 10:05
Pontifex po przejściu całości odblokowywał dodatkowe opcje. Wtedy tak naprawdę gra się zaczynała - palec boga, trzęsienie ziemi, możliwość sterowania tymi samochodzikami. Oj się wtedy działo
Zgłoś
drakkarrudy 2012-06-30, 10:15
Crimsonland, MMM, ach.. Popsuło się trochę życia..
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-30, 10:15 2
Z tych mini to przychodzą mi dwa tytuły jeszcze:

Defcon - zabawa w globalną wojnę atomową (cyferki z ilością zabitych osób po ataku są najlepsze)

Zombie Driver - polska gierka, całkiem przyjemna
Zgłoś
kroplowa 2012-06-30, 10:25
Gry to były kiedyś na comodory i inne pegazusy.. Napisy były po 'krzakowemu' i wtedy weź i przejdź jak wskazówki mało Ci mówiły. Trzeba było się nagłowić o co chodziło jednemu skośnemu z drugim. Młodszym pokoleniom brakuje tego, jak trzeba użyć mózgu to głupia gra.. Teraz tylko bezmózgie zabijanie bezmózgich zombie.. Życie
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-30, 10:51 1
@up mam 20lat i gwarantuje Ci ze przeszedlem wieksza ilosc gier na pegazusie i NESie niz Ty. Do tej pory originalne konsole z setkami gier leza u mnie w szafie zakonserwowane:)

a ten zombie driver calkiem fajny:p
Zgłoś
Randal666 2012-06-30, 11:48 5
Aż dziwne że nikt nie wspomniał o Carmageddonie. Większego klasyka chyba nie ma

Zgłoś
konto usunięte 2012-06-30, 11:48 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2012-06-30, 12:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-30, 12:44
@up skoro dla Ciebie licza sie tylko megaprodukcje ktore i tak pewnie ściagasz z neta to twoja sprawa.....
Zgłoś
Jeadong 2012-06-30, 13:00
Zgłoś
Chupacabra 2012-06-30, 13:08
Nikt nie wspomnial o Happy Wheels? To dopiero gra dla sadystów.

Żeby mieć lepsze mapy wejdzcie w BROWSE LEVEL i tam u góry SORT BY: Rating.

totaljerkface.com/happy_wheels.php

Miłej zabawy
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-30, 13:31 1
w tych twoich grach tyle sadyzmu co w Agrar Simulator, z klasyki powinien pojawić się Quake 3 Arena, Manhunt

wszystkie egzekucje

Zgłoś
konto usunięte 2012-06-30, 16:29 2
Ze starych gier najlepsza jest Sadist ;p czyli torturujesz i zabijasz ludzi jak chcesz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem