Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Seboolek 2014-12-15, 23:42
Kup sobie sprzęt taki jak ma on i sobie zrób. Za 20£ mozna na eBayu kupić małe kowadełko takie dla modelarzy czy jubilerów. Zamiast palnika weź jakaś dobrą zapalniczkę żarową i powinno być to samo.
Zgłoś
Rafal1757 2014-12-15, 23:48
Tez robiłem miecze z gwooździ. Wustarczyło rozklepać go młotkiem a rękojeść owinąć np włóczką
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-16, 5:21
Muzz napisał/a:

Idealny do skrobania.

A tak swoją drogą - wiecie jak nazywa się ktoś kto robi łuki?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Łukasz

Dość zabawne, ale jakiś idiota może Ci uwierzyć, więc napiszę - Łucznik to osoba wyrabiająca łuki jak i ich używająca.
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-16, 9:37 1
Gdybym ja od swojego faceta takie cos dostała to bym była najszczęśliwszą kobietą na ziemii
Zgłoś
mechanik13 2014-12-16, 10:55
Zarentha napisał/a:

Dość zabawne, ale jakiś idiota może Ci uwierzyć, więc napiszę - Łucznik to osoba wyrabiająca łuki jak i ich używająca.

Mała poprawka łucznik to osoba korzystająca z łuku. Z tego co wiem w polskim języku nie ma słowa określającej osoby wyrabiającej łuki można powiedzieć że łuczarz ale takie słowo nie istnieje no chyba że jest ktoś kto się zna bardziej w temacie to niech się wypowie z chęcią poszerzę swoją wiedzę
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-16, 12:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
koozka 2014-12-16, 14:45
Zarentha napisał/a:

Łucznik to taka firma, która produkuje maszyny do szycia.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem