📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49

Kup sobie sprzęt taki jak ma on i sobie zrób. Za 20£ mozna na eBayu kupić małe kowadełko takie dla modelarzy czy jubilerów. Zamiast palnika weź jakaś dobrą zapalniczkę żarową i powinno być to samo.
Tez robiłem miecze z gwooździ. Wustarczyło rozklepać go młotkiem a rękojeść owinąć np włóczką

Muzz napisał/a:
Idealny do skrobania.
A tak swoją drogą - wiecie jak nazywa się ktoś kto robi łuki?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Łukasz
Dość zabawne, ale jakiś idiota może Ci uwierzyć, więc napiszę - Łucznik to osoba wyrabiająca łuki jak i ich używająca.

Gdybym ja od swojego faceta takie cos dostała to bym była najszczęśliwszą kobietą na ziemii

Zarentha napisał/a:
Dość zabawne, ale jakiś idiota może Ci uwierzyć, więc napiszę - Łucznik to osoba wyrabiająca łuki jak i ich używająca.
Mała poprawka łucznik to osoba korzystająca z łuku. Z tego co wiem w polskim języku nie ma słowa określającej osoby wyrabiającej łuki można powiedzieć że łuczarz ale takie słowo nie istnieje no chyba że jest ktoś kto się zna bardziej w temacie to niech się wypowie z chęcią poszerzę swoją wiedzę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie