👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czy ja tam słyszę śmiech Waldka Kiepskiego na początku w tyle?

Ja się nie "najebuje" daleko mi do takich klimatów całe szczęście.

@Massivee
Nie zapomnij o koprofilii... Ewentualnie koprofagii.
Nie zapomnij o koprofilii... Ewentualnie koprofagii.
sayagin666 usuń konto ku*wa a ty jesus nie wiem co w ogóle robisz na tej stronie radze to samo co sayaginowi żegnam ku*wa ozięble.
Ale faktem jest to że alergie i choroby autoimmunologiczne wsród dzieci są wynikiem chowania w warunkach bliskich sterylności. Dzieci mają pierdylion limfocytów właśnie po to, żeby stworzyć baze danych antygenów, dzieki czemu choroby mają łagodniejszy przebieg(w wiekszości niezauważalny), do tego jest mniejsza szansa na alergie.
To są fakty, nie biadurzenie, taką opinie słyszałem od wielu lekarzy, profesorów i kilku publikacji.
To są fakty, nie biadurzenie, taką opinie słyszałem od wielu lekarzy, profesorów i kilku publikacji.
Zajebiste.. Mogłeś tylko dostawić jeszcze jakąś powtórkę bo czuje niedosyt po tych 5..

master0romus napisał/a:
Zajebiste.. Mogłeś tylko dostawić jeszcze jakąś powtórkę bo czuje niedosyt po tych 5..
niestety, to nie mój materiał. Chcesz, zrzuć na dysk, przytnij i pokaż.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie