👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
qucharz69 napisał/a:
bylo wplecione w moj filmik:
sadol.pl/du...cow-vt61639.htm
w kompilacji się nie liczy

policja poowinna takie miec, na parady rownosci i marsze niepodleglosci

Policja to u nas co najwyżej może sobie race kupić.
A pociski smugowe dają niezły efekt, no i wiesz, gdzie strzelasz.
A pociski smugowe dają niezły efekt, no i wiesz, gdzie strzelasz.

Dobry efekt dzięki pociskom zapalającym
Nieźle musieli wybulić kasy, żeby załadować tym miniguna (w strefie Ghazni mają tego ledwo 1k sztuk na stanie średnio)

6000 pocisków na minute tylke polki żołnierz tyle nawet nie wystrzela przez 20 lat służby, bo pieniedzy nie ma
Wiecie co w tym wszystkim jest najfajniejsze. ze smugowe pociski stanowią tylko 1/4 wszystkich wystrzeliwanych z mini guna, co oznacza ,że pomiędzy 2 smugowymi lecą jeszcze 4 zwykłe pociski

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie