📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Grubas prawie umarł. Szkoda, że nie stracił obu butów wtedy trup na miejscu

Dieta w większości węglowodanowa i tłusta, 4500-6000 kcal na dzień, pare lat treningów i proszę.
Masa jest... Krytyczna.
Masa jest... Krytyczna.

Leci Św. Mikołaj do Afryki i taka akcja:
SwM: a dlaczego te dzieci mają takie wielkie brzuszki?
Renifer: bo nic nie jedzą
SwM: jak nic nie jedzą to nie ma prezentów!
SwM: a dlaczego te dzieci mają takie wielkie brzuszki?
Renifer: bo nic nie jedzą
SwM: jak nic nie jedzą to nie ma prezentów!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie