Piwo - napój meneli. Jebiesz po nim tak samo jak po craftowym.
Piwo napój nie dla pedauf, nic dziwnego ,że na nie warczysz

Moja teoria, że Pinkman i Halman to ta sama osoba chyba się sprawdza. Pierw Halman walił filmy jak z karabinu, nastała era hejtu. Halman zniknął, pojawił się Pinkman. Teraz znów Pinkman zniknął i mamy powrót Halmana. Przypadek? Nie sądzę.
Moim zdaniem nie, ponieważ pinkman nie raz dawał link do filmu który już był pod postami halmana, a sam by tego chyba nie robił i wiedział by że dany film już był, chyba ze to taka zagrywka psychologiczna do odwrócenia uwagi

chyba ze to taka zagrywka psychologiczna do odwrócenia uwagi

Akurat alucard jest ze starego anime. Draculą czytając od tylu. Starsze anime niż dziecko co ma nick ustawiony. Poza tym masz racje! „Narzekajo a nic nie dodajo”
Nie trafiłeś. Jestem starszy od anime. Wystarczy spojrzeć na mój profil. Z tym narzekaniem to też lepiej zamknij ryj, bo więcej dałem tutaj tematów od ciebie.
Moja teoria, że Pinkman i Halman to ta sama osoba chyba się sprawdza. Pierw Halman walił filmy jak z karabinu, nastała era hejtu. Halman zniknął, pojawił się Pinkman. Teraz znów Pinkman zniknął i mamy powrót Halmana. Przypadek? Nie sądzę.
A cały portal należy do ruska. I h🤬j z tego jak kierownik "ale urwał".
podpis użytkownika
Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.