Samolot wystartował z Warszawy i leciał do angielskiego miasta Luton. Ze względu na bardzo silny wiatr samolot linii WizzAir musiał lądować na lotnisku w Birmingham.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
Kurna, wszyscy się jarają jako to nie bohater z pilota, same ochy i achy, a oni na takie ewentualności są szkoleni przecież bardzo dobrze.... Nie rozumiem tej podniety trochę....
saves napisał/a:
Każdy kto myśli, że sterowanie samolotem to jak przejażdżka samochodem...
wyglada troche jak ludzie "kierujacy" samochodem na filmie
Ogolnie z tego co wiem przekierowano ten lot z luton do birmingam... ehh ile cebuli polskiej musialo wiecej zaplacic za transport taksówka.
A myślałem ze ci z wizzaira to wylądują chyba wszędzie.
Musiało ostro pizgac w lutonowie ze się poddali.
Musiało ostro pizgac w lutonowie ze się poddali.
tarcer123 napisał/a:
Moze bezpieczniej byloby kontynuowac lot niz ladowac w takich warunkach?
Może i by było ale dochodzi potem logistyka tj dowożenie ludzi na miejsce docelowe... A i problemem jest ilość paliwa a linie takie jak Wizzair czy Ryanair lubią tankować na styk. Gdzieś czytałem, że Ci drudzy kiedyś prowadzili nawet ranking pilotów z najmniejszą liczbą paliwa tankowanego przed lotem i de facto zapasu co było podstawą do premii ...
Połamany napisał/a:
Może i by było ale dochodzi potem logistyka tj dowożenie ludzi na miejsce docelowe... A i problemem jest ilość paliwa a linie takie jak Wizzair czy Ryanair lubią tankować na styk. Gdzieś czytałem, że Ci drudzy kiedyś prowadzili nawet ranking pilotów z najmniejszą liczbą paliwa tankowanego przed lotem i de facto zapasu co było podstawą do premii ...
W Smoleńsku tez sie uparli zeby wylądować...
to sie pewnie osluchal glosniejszych oklaskow niz ratzinger mowiac postrafiam fsytkich polakow...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie