piwko, prawie oplułem monitor ze śmiechu
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.

htp
myślicie że jako katolik mam odpuszczać debilom,nie reagować na to co pojeby czasem wypisują, nadstawić drugi policzek, nie chlać , palić itp.
nie wasza sprawa, to moje sumienie
Chociażby Angel, guru wśród antyklerykałów i niespełnionych Januszy wieku średniego na tym portalu.

podpis użytkownika

Zapomniałem podsumować - czyli uważam że taki z Ciebie katolik jak z koziej p🤬dy akordeon

podpis użytkownika
Uśpieni przez system, wychowani przez media,Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami...

@jebiewdupelewaka - a pewnie ze to tylko Twoja sprawa, Twoje sumienie , które zresztą mnie kompletnie wali. Uważam też, że jako katolik wcale nie musisz "odpuszczać debilom,nie reagować na to co pojeby czasem wypisują, nadstawić drugi policzek, nie chlać , palić itp.". Ja tylko zwróciłem uwagę w swoim poprzednim komentarzu, że jako jako przedstawiciel religii miłości do bliźniego, która nakazuje wybaczać oraz zabrania osądzać, masz nick, który wskazuje na Twoją głęboką pogardę dla ludzi o odmiennych od Twoich poglądach, oraz co najmniej brak miłości do owego bliźniego. Innymi, słowy Ty i Tobie podobni czynicie wprost na odwrót niż Was Chrystus uczy
![]()
Zapomniałem podsumować - czyli uważam że taki z Ciebie katolik jak z koziej p🤬dy akordeon![]()
dziś zdrowo mam wyj🤬e na debili, więc jebię te żałosne twoje przemyślenia ,
może tylko jedno,
naprawdę myślisz że takimi prostackimi tekstami coś osiągniesz,
k🤬a , nie wierzę że takie downy tu siedzą
/ bez obrazy dla umysłowo chorych/
pozdr.

podpis użytkownika
Uśpieni przez system, wychowani przez media,Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami...

@jebiewdupelewaka - hehe tak podejrzewalem, że nie ma co nawet próbować dyskutować z takim prostakiem jak ty, bo dla twojego ograniczonego, ciasnego rozumka to za trudne do ogarnięcia
No nic, do twojego poziomu się zniżać nie będę bo mam szacunek do samego siebie. Nara tępy klocu
![]()
nara, tępa c🤬o
swoją drogą , gdzie admini
obrażają forumowicza , mnie, ja muszę się sam bronić
bo jak h🤬je piszą na katolika to wam nie przeszkadza
a jak obrazisz p🤬dzielca który hejtuje katolika to wam tekst przeszkadza
mam nadzieję że sadol nie znaczy dla was , równi i równiejsi
@up, lepiej powiedz jak możesz j🤬 w dupę lewaka bez ślubu.
wsadzam mu kija w dupę i cieszę się jak w końcu mówi,
bez wazeliny ni h🤬ja, nie pójdzie
Otóż, w Kościele Rzymskokatolickim 5 warunków spowiedzi:
1 Rachunek sumienia
2 Żal za grzechy
3 Postanowienie poprawy
4 Wyznanie grzechów
5 Zadośćuczynienie
No więc zasadniczo, żeby spowiedź uznać za ważną, wszystkie warunki muszą być spełnione. My skupimy się na trzecim warunku.
Ksiądz gdy siedzi w konfesjonale, na łące, czy gdzie tam jeszcze spowiada, nie ma możliwości, aby sprawdzić, czy Kowalska znowu komuś robi loda zaraz po mszy, czy ki c🤬j. Nie ma jak spojrzeć w umysł człowieka i sprawdzić, czy faktycznie ma zamiar jakoś walczyć ze swoją pokusą/grzesznością, czy czym tam jeszcze.
Natomiast Ty, drogi czytelniku, jeżeli żyjesz z kimś bez ślubu, mieszkasz z tą osobą, no to chyba jasne, że nie postanawiasz w trakcie spowiedzi od tej osoby się wyprowadzić i zerwać z grzechem. Więc od razu wiadomo, że k🤬a nie spełniasz 3 warunku. No to chyba k🤬a nie jest takie trudne.

podpis użytkownika
lolol