👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Karsa napisał/a:
@doopa
Bo to nie katana chyba.
15-30cm- tanto
30-60cm - wakizashi
Racja, wakizashi, i to z nierdzewki (chyba, że to malowany plastik).

Angel napisał/a:
Co ty o nas możesz wiedzieć synku![]()
Obrazek
Wiedziałem że z was to równe chłopy są

C.Z.E.S.I.E.K, nie zdziwiłbym się jeśli to jest plastik.

krisman1981, w sumie racja, lecz dalej nie widzę konieczność wrzucania tego w internet

Koleś pewnie z oddziału Obrony Terytorialnej Macierewicza. Z patriotami zawsze czuję się bezpieczniej. Oni nas ocalą przed islamem.

Suchmistrz, gdyby ten jegomość miał tantō i użył go zgodnie z przeznaczeniem mielibyśmy materiał na harda.
W zestawie mieczy tantō to ten najkrótszy, który zasadniczo jest sztyletem. Służył do hara-kiri (nie mylić z seppuku), czyli rytualnego samobójstwa przez przecięcie sobie flaków.
W zestawie mieczy tantō to ten najkrótszy, który zasadniczo jest sztyletem. Służył do hara-kiri (nie mylić z seppuku), czyli rytualnego samobójstwa przez przecięcie sobie flaków.
Toż on co najwyżej by tym popełnił sudoku
A tak swoją drogą ludzie się jarają samurajami a europejskie sztuki wali stały na równie wysokim poziomie lub nawet wyższym

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie