📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:04

Psilocke,
To niech robią większe parkingi jak ludziom mało miejsca i z konieczności (ich zdaniem) parkują na ścisk. Uważam, że lepiej jest parkować tak by móc otworzyć drzwi całkowicie, nie uderzając jednocześnie w samochód sąsiedni, niż się ściskać i ostrożnie jakoś dziwnie bokiem później wychodzić ;***
To niech robią większe parkingi jak ludziom mało miejsca i z konieczności (ich zdaniem) parkują na ścisk. Uważam, że lepiej jest parkować tak by móc otworzyć drzwi całkowicie, nie uderzając jednocześnie w samochód sąsiedni, niż się ściskać i ostrożnie jakoś dziwnie bokiem później wychodzić ;***

MadDave napisał/a:
Reasumując - choćby na parkingu ustawić nawet barierki zawsze znajdą się jakieś tumany które to obejdą tak aby napsuć krwi reszcie.
Nie zawsze. U mnie za osiedlem, obok garaży, zrobiono - ładnych parę lat temu- ładny duży parking. Pasy wymalowane, przestrzenie szerokie tak, że można swobodnie otwierać drzwi. I jeszcze nie widziałem żeby ktoś tam był na tyle jebnięty by stawiać samochód jak pojeb w poprzek etc. Może to dlatego, że to miejsce okołoosiedlowe więc ludzie we własne gniazdo nie będą srać

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie