Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mistrz
BongMan • 2013-04-24, 1:43
Aspiruje do Barcelony.

Prosiłbym nie wrzucać do zbiorczego, bo nie chodzi tu o piłkę, tylko o samą sytuację i zachowanie gościa.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
JanMatejko 2013-04-24, 14:45
Ciekawe jaką szkołę teatralną skończył, podziw!!
Zgłoś
x................s 2013-04-24, 15:08
Prawdziwy sport sie marnuje bo zamiast ludzi z pasja to trafiaja tam milosnicy aktorstwa i teatru.
Zgłoś
Y................r 2013-04-24, 15:12
Diego Costa - p🤬lony prowokator i p🤬da.
Zgłoś
KaOeNDeI 2013-04-24, 15:16
hiszpańska piłka... nie ma się co dziwić
Zgłoś
Lewandziu 2013-04-24, 15:43
Powiedziała brudna sosnowiecka k🤬a...
Zgłoś
M................k 2013-04-24, 16:19
filmik-gówno
opis- gówno
spojrzałem na autora i wszystko jasne...
Zgłoś
Doomik 2013-04-24, 18:23
trochę nie kumam tych piłkarzy. Mam na myśli ogół oczywiście. K🤬a, jakoś jak gram na boisku ze znajomymi, niejednokrotnie zdarzyła się kontuzja, pęknięcia kości, rozcięcia są praktycznie zawsze, ale jakoś dalej każdy gra. Co im z tego teatralizowania? Robią z siebie cipska, nic więcej. Chociaż jedna noga takiego piłkarza jest pewno ubezpieczona o dziesięciokroć razy więcej, niż wynosi dobytek mojej całej rodziny
Zgłoś
Światłocień 2013-04-24, 18:46 1
P🤬licie. A może jego to naprawdę zabolało?
Doomik napisał/a:

trochę nie kumam tych piłkarzy. Mam na myśli ogół oczywiście. K🤬a, jakoś jak gram na boisku ze znajomymi, niejednokrotnie zdarzyła się kontuzja, pęknięcia kości, rozcięcia są praktycznie zawsze, ale jakoś dalej każdy gra. Co im z tego teatralizowania? Robią z siebie cipska, nic więcej. Chociaż jedna noga takiego piłkarza jest pewno ubezpieczona o dziesięciokroć razy więcej, niż wynosi dobytek mojej całej rodziny

Jakby Ci pomachali przed nosem sałatą, która w ten cały teatrzyk jest zaangażowana, to byś zrozumiał.
Zgłoś
S................n 2013-04-24, 19:53
Była taki piłkarz co z rozciętą głową grał. A ten tu to zwykła dziewczynka.
Zgłoś
Koziucha 2013-04-24, 20:25 1
To jest prawdziwy sport, a nie jakaś pedalska piłka nożna. bi.gazeta.pl/im/3/9452/z9452153Q.jpg
Zgłoś
dmnkzl 2013-04-24, 21:17
I c🤬j z tym że symulują w hiszpańskiej piłce, a w Anglii grają brutalnie. Ja tam wole popatrzeć na techniczne zagrania i dryblingi niż na kopiących się po nogach dryblasów. Chce pooglądać kopanine to oglądam UFC.

podpis użytkownika

Z kopyta kulig... POP🤬LAAAA!
Zgłoś
KaOeNDeI 2013-04-25, 0:03
Światłocień napisał/a:

P🤬licie. A może jego to naprawdę zabolało?

Jakby Ci pomachali przed nosem sałatą, która w ten cały teatrzyk jest zaangażowana, to byś zrozumiał.

stary, chciałem mu to wytłumaczyć ale na szczęście nie musiałem się rozpisywać piwo!
Zgłoś