Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
🔥 Hobby - teraz popularne
Mistrzostwa w League of Legends
konto usunięte • 2012-10-14, 16:02
Co prawda nie każdy się tym interesuje, ale jest to jedna z najpopularniejszych gier.

Postanowiłem wstawić kilka filmików, by pokazać, jaki rozmach mają organizatorzy. Mistrzostwa skończyły się dzisiaj i znana jest już drużyna, która wygrała.

Puchar

Przed finałowymi grami - jeden z niewielu filmików pokazujących 'a jako grę dla doświadczonych. Te emocje, te pościgi, te wybuchy

Finałowa gra była jeszcze poprzedzona kilkoma śmiesznymi filmikami kilku znanych YouTuberów.

By jeszcze dorzucić do pieca napiszę, że suma nagród dla wszystkich uczestników, to $2mln dolarów z czego zwycięzcy mają $1mln.

No to nie pozostaje nic, jak tylko zostać "nolife" i wygrywać turnieje. Zarobisz więcej niż na normalnej pracy

A co wy sądzicie o głównej wygranej i całym show z tym związanym, bo dla mnie to trochę za dużo, jak na grę.
Zgłoś
.3lite 2012-10-14, 22:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-14, 22:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
VanHelsing 2012-10-15, 1:06
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-15, 4:56
Jak zobaczyłem w komencie ten filmik z Cs'a to aż mi się zachciało znowu grac !
Zgłoś
moonmaker05 2012-10-15, 6:31
stracilem 2.25 sekundy na przewiniecie tego gowna...
Zgłoś
Lopez 2012-10-15, 13:25
Zgłoś
Sessvisto 2012-10-15, 15:52
W Dota 2 za pierwsze miejsce też było milion dolarów a to dopiero beta - to pokazuje jak LoL jest daleko za Dotą. Gra dla low skilli.

Btw. Do gracza, który gra bardzo słabo w Dote mówi się "Back to lol" - to chyba o czymś świadczy ; )
Zgłoś
Orissa 2012-10-16, 17:34
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem