Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zuku1916 2012-08-09, 11:38 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
morus93 2012-08-09, 11:47 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-09, 12:13
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-09, 12:40 1
Zgłoś
Machol 2012-08-09, 13:15
Zgłoś
Zuku1916 2012-08-09, 14:12
masafahi napisał/a:

1. Skoro ktoś ma w dupie politykę, to niech się nie wypowiada, ja nie mówię Ci jak być idiotą, bo nie znam się na tym, rozumiesz?

z pogladami politycznymi jest jak z dupa, kazdy ma swoja ale po co sie tym chwalic? jak widze, ze znowu taki debil jak Ty walkuje ten sam temat po raz setny nie wnoszac absolutnie nic nowego do tej bezsensownej dyskusji (bo chocbys sie zesral to jestes tylko pionkiem na szachownicy politykow) to mnie krew zalewa, ze na TYM portalu na ktorym czlowiek powinien sie smiac do upadlego ktos proboje robic z siebie genialna jedostke, a robi z siebie zwyklego idiote

masafahi napisał/a:

2. Nie było Ci smutno, że zginęli ludzie z PISu i masz niedosyt, że tak mało ich było na pokładzie samolotu (osób z PIS), bo mamy gówniany rząd (czyli PO)? Czy to ma sens?

dla mnie rzad to pojecie ogolne, czyli caly sejm caly senat, wszystkie stolki etc. sram na to kto akurat rzadzi w pojeciu ktore Ty rozumiesz bo jeszcze nie doszedles jak widac do tego, ze to zadna roznica czy jest to PO czy PiS. a jak wg twoich informacji na pokladzie samolotu byli sami PiSowcy to ja juz nie wiem nawet po co wdawalem sie w ta bezsensowna dyskusje z toba
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-09, 14:19
Zgłoś
.3lite 2012-08-09, 14:38
Zgłoś
Ork.Fajny 2012-08-09, 15:34 1
Shatter napisał/a:

I wybacz że nie chciało mi się poprawiać twojej prawicowej ortografii[...]

Prawicowa ortografia? A cóż to takiego?

Shatter napisał/a:

Pozdrawiam ze słonecznego Izraela polaczku.

Na wakacjach czy na stałe powrót do ziemi przodków?
Bo jeśli to drugie to o co się spinasz? On nie powiedział nic przeciw wyznawcą Dawidowym...
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-09, 15:59 2
Arashel napisał/a:

Prawicowa ortografia? A cóż to takiego?

Prawicowa ortografia jest głównym elementem tekstów na Frondzie, GP i Niezależnej(ale występuje też na innych portalach).Głównymi cechami tej jednostki chorobowej są:
-Stawianie znaków interpunkcyjnych absolutnie losowo.Często jest też widywane stawianie spacji przed znakami interpunkcyjnymi i po nich.
-Stosowanie archaizmów i mądrze brzmiących wyrazów w błędnym kontekście.
-Konieczność wstawienia słowa "Leming" do tekstu.
-Wyróżnianie liter P i O w wyrazach(np. POlska, POjeby).
-Chaotyczna budowa zdań("Bo POlska pod rządami , Tuska upadać zaczyna a prawdziwi patrioci są tłamszeni . Dlatego nie idę na koncert madonny .").
Aby dokładniej to zrozumieć, polecam teksty Tomasza Terlikowskiego, Samuela Pereiry, Tomasza Sakiewicza i innych prawicowych publicystów.
Zgłoś
Ork.Fajny 2012-08-09, 17:31
Zapomniałeś do tej listy dodać numerowania liczbami rzymskimi stosowanego w Najwyższym CZASIE...
Poza tym co złego w słowie leming? Skoro ludzie nie mają swojego zdania w polityce a idą głosować to warto ich jakoś niemiło określić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-09, 18:41 1
extrime napisał/a:

dlaczego Smoleńsk to pierwszy w historii nowożytnego lotnictwa przypadek, gdy WRAK NIE JEST dowodem w sprawie?

Jak nie jest, jak jest! Dlatego Rosja nie chce oddać nam tego wraka gdyż właśnie JEST dowodem w sprawie.
No tak zapomniałem, że tylko oni są patriotami a reszta Polaków stoi tam gdzie kiedyś zomo...
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-09, 22:21
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-11, 8:44 1
Rozpieprzają mnie tutejsi zwolennicy teorii zamachu. Czy którykolwiek z was zastanawiał się nad jedną podstawową kwestią jaka zawsze ma miejsce w sprawach kryminalnych - motyw. Kaczyński był antyruski, ale zagrożenie jakie im stwarzał było porównywalne z zagrożeniem ataku muchy na słonia, a kadencji następnej by nie przejął bo poparcie miał marne (odżyło to poparcie dla PiS dopiero po katastrofie, dzięki takim oszołomom jak Macierewicz i wszystkim tym którzy znają "prawdę" na podstawie kiepskich poszlak). Przy KAŻDYM morderstwie MUSI być motyw!
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem