Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
🔥 Drift bmw po polsku - teraz popularne
bluecat 2011-12-23, 20:08 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-23, 20:12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wiochmen 2011-12-23, 21:07
Zgłoś
erotyczny 2011-12-23, 22:00
bluescat brałeś mu do buzi, że tak słodko o nim piszesz?
Zgłoś
djhexe 2011-12-23, 22:03
@up

pewnie bluecat to pan Jacek
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-23, 23:18 2
Już miałem na tą blondi coś pisać ale jak zobaczyłem że ma na imię Kelly, to już wystarczyło.
Zgłoś
Kimo36 2011-12-23, 23:54
Zgłoś
user4 2011-12-24, 0:40 2
Cytat:

Większość amerykanów ich nie zna.Debilny to ty mozesz miec conajwyzej tok myslenia.Jestem Polakiem i znam przynjamniej wszystkie województwa Polski.

Po pierwsze skąd wnioski że większość Amerykanów nie zna wszystkich stanów? To znowu jakiś Twój wymysł czy może jakieś dowody? Wow to jest wyczyn zapamiętać 16 województw i to czyni Cię prawdziwym Polakiem?
Ty nie znasz stanów a chcesz żeby Amerykanin znał malutki kraik w Europie bo jak nie to jest głupi? Masz jakieś prawdziwe argumenty czy tylko takie gimnazjalne teksty?
Zgłoś
Sleepman 2011-12-24, 1:06 1
A mnie zachwycil ten gif Z jakiego to filmu?
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-24, 9:44
Zgłoś
rafalskiddz 2011-12-24, 11:36
idiotyzm amerykańców mnie przeraża...
Zgłoś
viktorx 2011-12-24, 15:27
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-25, 18:15
BrunerOvned napisał/a:

Obrazek

Z jakiego to filmu ?
Zgłoś
patgaw 2011-12-27, 0:08
tak apropo 1:10 dla informacji tworcy tego filmiku

Cytat:

Rekiny (fr. requin) – ogólna nazwa grupy gatunków, rodzajów, a nawet rodzin drapieżnych ryb...

pl.wikipedia.org/wiki/Rekiny
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-27, 16:18
Cytat:

tak apropo 1:10 dla informacji tworcy tego filmiku

Myślę że autor filmiku zdaje sobie sprawę że rekin nie jest ptakiem. Ale widzę że chyba też nie załapałeś pytania Strasburgera.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem