👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Gdzie tam od razu mistrzyni tapetowania się ;D patrzcie, że nie nałoży sobie szpachelką tapety na całe ciało...
Jest po prostu uzależniona od solarium i różowej szminki ! ;DD
Jest po prostu uzależniona od solarium i różowej szminki ! ;DD

Ja tam po tych zdjęciach nie mogę stwierdzić czy faktycznie umie tapetować. Zdjęcie 1 i 2, i 5 wogóle są niepotrzebne, gdyż tam nie ma tapet, ściany są pomalowane. Tapety chcąc się uprzeć są na zdjęciach 3 oraz 4, nawet nieźle, ale nie zasługuję na miano "Mistrza tapetowania". Wrzuć więcej fotek, nawet bez tej dziewczyny, samych położonych tapet.

Założe się, że po zdrapaniu tego tynku nie poznaje się w lustrze XD
heinehoop napisał/a:
ona jest bardziej sztuczna niż moja sztuczna szczęka...
Sztuczna szczęka w wieku 32 lat?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie