Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bul_od_bytu 2023-02-07, 22:58
Alkoholicy to najbardziej bezinteresowni płatnicy do budżetu państwa
Zgłoś
rulas 2023-02-07, 23:16 1
Wychowanek socjalistycznych rządów
Zgłoś
Pawel. 2023-02-08, 0:27 6
Sztruks napisał/a:

Biedni z wyboru nie żal mi takich ludzi dasz palec to k🤬a chce rękę… a daj jeszcze bo mało w dupie

Skąd wiesz że z wyboru życie pisze różne scenariusze, może kiedyś zrozumiesz.
Zgłoś
Symbian 2023-02-08, 2:29 1
Sk🤬ysyny już 10 zł mają czelność prosić. Inflacja zap🤬la. Ehhh

podpis użytkownika

Wchodzi bóg do lekarza ....

a lekarza też nie ma .
Zgłoś
ProVVe 2023-02-08, 3:49
Niech się k🤬a do roboty wezmie pijusy j🤬e... Po pracy proszę bardzo należy się jak psu buda jeśli ma ochotę

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
Yolanda 2023-02-08, 7:09 8
Pawel. napisał/a:

Skąd wiesz że z wyboru życie pisze różne scenariusze, może kiedyś zrozumiesz.

Żulem zostaje się z wyboru. Nikt mu do gardła nie lał. Śmierdzące i leniwe obsrańce tylko wk🤬iają. Jak chce chlać, to niech chleje za swoje, a jak nie ma to niech zdycha.
Zgłoś
StaryNierób 2023-02-08, 8:24
Zwieźć ich wszystkich w jedno miejsce i na środku postawić cysternę spirytusu.Sami się załatwią.
Zgłoś
Pizdokleszcz 2023-02-08, 9:08

podpis użytkownika

Moja babcia mówiła: "Dzieciaku, nie szukaj takiej co ma duży biust, tylko takiej co bierze z dupy do ust".
Zgłoś
Pawel. 2023-02-08, 9:35 2
Yolanda napisał/a:

Żulem zostaje się z wyboru. Nikt mu do gardła nie lał. Śmierdzące i leniwe obsrańce tylko wk🤬iają. Jak chce chlać, to niech chleje za swoje, a jak nie ma to niech zdycha.

Po 1. Głównie z głupoty, bo pili żeby zapomnieć o problemach
2. Wielu z nich kiedyś było wartościowymi ludźmi, znałem kiedyś byłego muzyka drugi był mistrzem w judo a jeszcze jeden był kiedyś żołnierzem
Po 3. Widać po twojej wypowiedzi że nigdy nie miałeś problemu z używkami
Zgłoś
ratford 2023-02-08, 11:43
Yolanda napisał/a:

nawet nie chcę mi się tego komentować...
Słyszałeś o chorobach psychicznych? Depresja, schizofrenia...
Zgłoś
Gaiseric 2023-02-08, 14:50 3
Pawel. napisał/a:

2. Wielu z nich kiedyś było wartościowymi ludźmi, znałem kiedyś byłego muzyka drugi był mistrzem w judo a jeszcze jeden był kiedyś żołnierzem

Zmusił ich ktoś do chlania, czy sami zaczęli z własnej woli?
Miałem sąsiada pijaka. Miał żonę, dzieci. Mógł żyć normalnie, miał dobrze płatną pracę. Zachlał się na śmierć, ale jakie piekiełko sk🤬iel urządził bliskim to tylko oni wiedzą. Każdemu pijakowi życzę, żeby się k🤬a zapił.

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
smc 2023-02-08, 16:19
Teraz małolaci nie chcą pić. Za moich czasów nie było rozrywek, tylko flaszka z gwinta pod muerm...

Ciekawe, czy będą żule za 50 lat
Zgłoś
kosioraldo 2023-02-08, 16:31
Yolanda napisał/a:

Jak Ciebie spotka taki los, to bedzie proszenie się o pomoc, Ty łajzo za samo takie twoje gadanie jak skonczysz kiedys na ulicy to nie proś nikogo nawet o zlotowke, bo bedziesz hipokryta łajzo ukrainska
Zgłoś
Yolanda 2023-02-08, 17:35 2
kosioraldo napisał/a:

Jak Ciebie spotka taki los, to bedzie proszenie się o pomoc, Ty łajzo za samo takie twoje gadanie jak skonczysz kiedys na ulicy to nie proś nikogo nawet o zlotowke, bo bedziesz hipokryta łajzo ukrainska

Sznuruj buty i idź obciągnąć tatusiowi z powyższego filmu.
Zgłoś
Wiewór 2023-02-08, 18:52
Menelom nic nie wolno dawać. To jakbyś k🤬a wsadził rękę do akwarium z pijawkami.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie