Skąd wiesz że z wyboru życie pisze różne scenariusze, może kiedyś zrozumiesz.Biedni z wyboru nie żal mi takich ludzi dasz palec to k🤬a chce rękę… a daj jeszcze bo mało w dupie
podpis użytkownika
Wchodzi bóg do lekarza ....a lekarza też nie ma .
podpis użytkownika
Ola gringoSkąd wiesz że z wyboru życie pisze różne scenariusze, może kiedyś zrozumiesz.
Żulem zostaje się z wyboru. Nikt mu do gardła nie lał. Śmierdzące i leniwe obsrańce tylko wk🤬iają. Jak chce chlać, to niech chleje za swoje, a jak nie ma to niech zdycha.
podpis użytkownika
Moja babcia mówiła: "Dzieciaku, nie szukaj takiej co ma duży biust, tylko takiej co bierze z dupy do ust".Żulem zostaje się z wyboru. Nikt mu do gardła nie lał. Śmierdzące i leniwe obsrańce tylko wk🤬iają. Jak chce chlać, to niech chleje za swoje, a jak nie ma to niech zdycha.
Po 1. Głównie z głupoty, bo pili żeby zapomnieć o problemach
2. Wielu z nich kiedyś było wartościowymi ludźmi, znałem kiedyś byłego muzyka drugi był mistrzem w judo a jeszcze jeden był kiedyś żołnierzem
Po 3. Widać po twojej wypowiedzi że nigdy nie miałeś problemu z używkami
Żulem zostaje się z wyboru. Nikt mu do gardła nie lał. Śmierdzące i leniwe obsrańce tylko wk🤬iają. Jak chce chlać, to niech chleje za swoje, a jak nie ma to niech zdycha.
nawet nie chcę mi się tego komentować...
Słyszałeś o chorobach psychicznych? Depresja, schizofrenia...
2. Wielu z nich kiedyś było wartościowymi ludźmi, znałem kiedyś byłego muzyka drugi był mistrzem w judo a jeszcze jeden był kiedyś żołnierzem
Zmusił ich ktoś do chlania, czy sami zaczęli z własnej woli?
Miałem sąsiada pijaka. Miał żonę, dzieci. Mógł żyć normalnie, miał dobrze płatną pracę. Zachlał się na śmierć, ale jakie piekiełko sk🤬iel urządził bliskim to tylko oni wiedzą. Każdemu pijakowi życzę, żeby się k🤬a zapił.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
Ciekawe, czy będą żule za 50 lat

Jak Ciebie spotka taki los, to bedzie proszenie się o pomoc, Ty łajzo za samo takie twoje gadanie jak skonczysz kiedys na ulicy to nie proś nikogo nawet o zlotowke, bo bedziesz hipokryta łajzo ukrainska
Jak Ciebie spotka taki los, to bedzie proszenie się o pomoc, Ty łajzo za samo takie twoje gadanie jak skonczysz kiedys na ulicy to nie proś nikogo nawet o zlotowke, bo bedziesz hipokryta łajzo ukrainska
Sznuruj buty i idź obciągnąć tatusiowi z powyższego filmu.