Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2010-08-15, 8:55 2
DrunkenMaster napisał/a:

Jakbyś chciał się uczyć czegokolwiek, to nie p🤬lił byś głupot, tylko obejrzał i pomyślał

Taaa, bo k🤬a każdy kto tu wchodzi jest spragniony głębszej rozkminki na temat gospodarki. Jeszcze trochę i ten portal stanie się prorodzinny z fotkami kotów, psów czy innych słodkich rzeczy. Może jeszcze zamieszczajmy wycinki z gazet polskich na temat sytuacji gospodarczej kraju i wspólnie podyskutujmy.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-08-15, 9:37 1
ja p🤬le

co za bezcelowy ekonomiczny bełkot

nie dam ci piwa za to gówno

a podatki to są k🤬a niezgodne z prawem i jakby ludzie byli mądrzejsi od małp to by nie dali sobie ich wciskać
Zgłoś
exec86 2010-08-15, 10:24 1
@katmandu - dopiero teraz zobaczyłem, że małpy korzystają z internetu. Bo Twoja głupota nie pozwala uznać Cię za Homo Sapiens
Zgłoś
Gszysztow 2010-08-15, 10:40 3
Nagai napisał/a:

Taaa, bo k🤬a każdy kto tu wchodzi jest spragniony głębszej rozkminki na temat gospodarki. Jeszcze trochę i ten portal stanie się prorodzinny z fotkami kotów, psów czy innych słodkich rzeczy. Może jeszcze zamieszczajmy wycinki z gazet polskich na temat sytuacji gospodarczej kraju i wspólnie podyskutujmy.

podpis użytkownika

Veni Vidi Vyiebane
Zgłoś
TowerOfRome 2010-08-15, 17:14
No i możemy już zostać doradcami finansowymi w "Efekcie" albo innym "Gold finance"...

podpis użytkownika

Anything Jesus does, I can do better...
Zgłoś
Konto usunięte 2010-08-15, 22:46
Musieliście ten film tutaj wrzucić... Nie p🤬le na YT już się wystarczająco na dyskutowałem na ten temat. Kolejne pociskanie pierdół społeczeństwu.
Zgłoś
alorkar 2010-08-18, 2:34
neoliberalne p🤬lenie
Zgłoś