Topi winyl lepiej od moich rówieśników : ) tak jest żólta a żółci mają intel core 999999999999999 w mózgach
ale to nie stanowi ! zajebiscie napiera : )
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:15
Sam skrecz z krabikiem wymaga koordynacji, której wy noł-lajfy już w życiu nie osiągniecie.
PaniczDrozder napisał/a:
Sam skrecz z krabikiem wymaga koordynacji, której wy noł-lajfy już w życiu nie osiągniecie.
znalazł się chociaż jeden który z tematu , dzięki ci panie = D
niestety nie wiedzą co to krab : D cóż .. Polska zawsze była krajem w którym jeśli ktoś czegoś nie zna , lub nie rozumie , musi to hejtować i nienawidzić. Arogancja na skalę masową.
bongman ogarnij się . nie dostaniesz za to piwek . a twoje poprawianie mnie , nie zmieni mojej pisowni :*
tak jestem nauczony.
tak jestem nauczony.
emilwkpg napisał/a:
bongman ogarnij się . nie dostaniesz za to piwek . a twoje poprawianie mnie , nie zmieni mojej pisowni :*
tak jestem nauczony.
wiec gowno sie uczyles. nie umiesz pisac poprawnie to nie pisz w ogole. sprobuj wytlumaczyc sie dysleksja to pograzysz sie jeszcze bardziej. a co do filmiku, idealny przyklad ze i malpa potrafi tworzyc elektroniczna "muzyke"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie