On zaraz utonie w tej bluzie.
Jacy moderatorzy tacy userzy.
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."Jacy moderatorzy tacy userzy.
to go tatuś wychował.... respecta!!!
( . .)
c(")(")
This is bunny.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
podpis użytkownika
(\ /)( . .)
c(")(")
This is bunny.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
wyrażę to jednym słowem bo tylko tak można nazwać występ tego dzieciaka:
ŻAL
ŻAL
ungubungu napisał/a:
pozdrawiam fanów HH a w szczególności takich analfabetów i pół mózgów jak ten@MowMiSynu
Też słucham HG, ale nie oznacza to że nagrywam filmiki jak wymac🤬ję debilnie łapami i bełkoczę coś nie mogąc złapać oddechu. Więc nie obrażaj innych ludzi, którzy słuchają HH. A jakiej muzyki słuchasz? Metalu? Jazzu? Szczerze, to c🤬j mnie to interesuje. nie wypowiadam się na temat słuchaczy innego gatunku niż mój. Każdy ma swój gust i słucha tego co chce. Więc zastanów się baranie co napiszesz w następnym poście.
A jak nie to sp🤬alaj z Sadola.
Dziękuję.
podpis użytkownika
""9. "to jest sadistic tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie bo sadyzm to NIE JEST brak szacunku, kultury i elementarnej wiedzy ortograficznej a z tym niektórzy sobie lubią ten portal utożsamiać
@ radi3000
pierwszy raz widzę że koment dostaje więcej piw niż post, łap piwo !!!
pierwszy raz widzę że koment dostaje więcej piw niż post, łap piwo !!!

Jeżeli zmiękczeniem słowa Sadistic jest słowo Sadol, to ja k🤬a proponuje od jutra niektórym osobom pilnie uczęszczać na zajęcia lekcyjne, szczególnie z tak zwanego języka polskiego.
@sylwek
Szkoda, że urodziłeś się w '89 roku, bo przydałyby Ci się jeszcze lekcje języka polskiego. Nazywasz kogoś analfabetą i pół mózgiem, a sam nie potrafisz używać przecinków, kropek ani wielkich liter. Chłopie, k🤬a, wróć do szkoły, a potem bełkocz na forum jak nie masz nic ciekawszego do roboty.
Aha, dzięki za pozdro.
Co do filmiku. Żałosny i tyle. Dzieciak powinien w piaskownicy babki stawiać a nie pokazywać środkowy palec w necie
.
Szkoda, że urodziłeś się w '89 roku, bo przydałyby Ci się jeszcze lekcje języka polskiego. Nazywasz kogoś analfabetą i pół mózgiem, a sam nie potrafisz używać przecinków, kropek ani wielkich liter. Chłopie, k🤬a, wróć do szkoły, a potem bełkocz na forum jak nie masz nic ciekawszego do roboty.
Aha, dzięki za pozdro.
Co do filmiku. Żałosny i tyle. Dzieciak powinien w piaskownicy babki stawiać a nie pokazywać środkowy palec w necie

Nie mam nic do takiej muzyki , ale niektorzy "fani" takich dzwiekow budza wemnie pie...olone zwierze . Ludzie , trzymajcie poziom ! , ... byle jaki ale go trzymajcie .
podpis użytkownika
Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!
Jak ja znalazłem tekst do tej piosenki to myślałem, że ze śmiechu nie wytrzymam, zabawa an caly dzien

Tekst utworu HG idzie się nauczyć na pamięć, ale wierszyka do szkoły to już nie...