Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Młody Materla trenuje z ojcem
viktorx • 2012-05-17, 19:08
Syn Michała "C🤬ao" Materli pokazuje czego go ojciec nauczył.
Chłopak w przyszłości będzie prze kozakiem, a Najmana już by naj🤬.

Było jak trenuje z ojcem w parterze, ale tego powyżej już nie, chyba, że ktoś jest na tyle głupi, żeby w tagach nie napisać "materla"
Zgłoś
pakicito 2012-05-17, 23:01
jak zobaczycie młodego najmana, jak ćwiczy losy i zbiera kase, to wam sie otworzą gęby
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-17, 23:06
Młody jest już gotowy na walkę z Najmanem
Zgłoś
!Timon 2012-05-18, 0:43
Ta na c🤬ju do raju będą z nich kozaki - trenując intensywnie w tym wieku rozp🤬olą sobie stawy i zaburzą wzrost kości. W wieku 30 lat to będą dziady nie ludzie. Pewnie, że sporty walki, żeby być dobrym trzeba zaczynać wcześnie ale wiek 7 lat to gruba przesada.

podpis użytkownika

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
sherman 2012-05-18, 7:02
@!Timon, wiem że to poj🤬e, ale w Tajlandii 6-7 letnie dzieci mają na koncie po kilkanascie- kilkadziesiąt walk. Cwiczą dniami i nocami do porzygu i raczej w wieku 30 lat nie wszyscy jezdza na wozkach, a wrecz odwrotnie, wyrastaja z nich zajebisci zawodnicy :d
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-18, 10:38
Fajny maluch, mój syncio też będzie tak napiżdżał. O ile będę mieć synka. No i o ile będę w ogóle mieć dzieci.
Zgłoś
Marian Pudzianowski 2012-05-18, 17:11 3
!Timon napisał/a:

Ta na c🤬ju do raju będą z nich kozaki - trenując intensywnie w tym wieku rozp🤬olą sobie stawy i zaburzą wzrost kości.

Ty po c🤬ju masz o tym pojęcie. Wzrost to ty masz w genach. Jakoś za dzieciaka zap🤬lało się rowerem, w c🤬j czasu biegało, a to też rozp🤬ala stawy i kości, i co? Jakoś ja i moi starzy znajomi nie mamy po półtora metra wzrostu.

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-18, 17:14
Marian Pudzianowski napisał/a:

Marian Pudzianowski.

następny...
Zgłoś
Papież 2012-05-18, 18:27 1
sherman napisał/a:

Ostatnio wj🤬em typowi w wieku ~30lat, ale tych malych skubancow bałbym sie juz teraz :O.

Uprzedze wasze pytania: nie, koleś nie był na wózku, nie był też niczyją matką, chociaz przyznam szczerze, że jego matka, przez którą całe to zajście wyglądała bardziej jak tatuś....

czyli to była kobieta z fiutem
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-18, 18:39
Coś mi się kojarzy, że Materla mówił, że za młodu go ganiali i był taką c🤬ką, co go zmotywowało do treningów i przez to jest kozak, stąd ta ksywa.
Zgłoś
Sefir 2012-05-18, 18:52
@timon kazdy mlody szczyl jak ty mysli ze jak rodzice mu powiedza to tak jest. Z silownia moze tez co? wcale nie nawet badania naukowe byly ze wzrost chamuje sie tylko po przes wyciskanie na barki i martwy ciag co obciaza kregosłup, ale to musza byc duze ciezary co raczej w mlodym wieku nie jest mozliwe. I tak znajdzie sie kilku glupich co dalej sa staroswieccy i mysla ze jak sie czlowiek rusza i cwiczy ( w przeciwienstwie do nich ) to trzeba powiedziec ze idiota glupi i na starosc nie bedzie mogl chodzic i sie ruszac. Sport to zdrowie, wszysto z glowa.
Zgłoś
morderuk 2012-05-18, 19:14
@kozerq1

Nie zrozumiales posta ograniczony biedaku.
Zgłoś
!Timon 2012-05-18, 20:19
Ech... absolutnie kompresja chrząstek w nasadach kości długich nie prowadzi do szybszej ich mineralizacji. Macie rację.

podpis użytkownika

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
dwakilo 2012-05-19, 2:53
76200 napisał/a:

A czym Ty się możesz pochwalić?

Ksywa może i c🤬jowa, ale na pewno nie bardziej niż Twój życiorys, internetowy dop🤬laczu

Weź k🤬a nie p🤬l! Prawda jest taka, że ksywka jest do p🤬dy. NIe znasz gościa który ją skrytykował więc nie obrażaj go i zamknij buziuńkę. Sam zachowujesz się jak internetowy dop🤬lacz. Buziaczki

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-19, 17:43
Nie wiem dlaczego czekałem, jak ojciec zasłoni głowę, a mały go w jąderka.
Zgłoś