Syn Michała "C🤬ao" Materli pokazuje czego go ojciec nauczył.
Chłopak w przyszłości będzie prze kozakiem, a Najmana już by naj🤬.
Było jak trenuje z ojcem w parterze, ale tego powyżej już nie, chyba, że ktoś jest na tyle głupi, żeby w tagach nie napisać "materla"
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak zobaczycie młodego najmana, jak ćwiczy losy i zbiera kase, to wam sie otworzą gęby
konto usunięte
2012-05-17, 23:06
Młody jest już gotowy na walkę z Najmanem
konto usunięte
2012-05-18, 10:38
Fajny maluch, mój syncio też będzie tak napiżdżał. O ile będę mieć synka. No i o ile będę w ogóle mieć dzieci.
konto usunięte
2012-05-18, 17:14
Marian Pudzianowski napisał/a:
Marian Pudzianowski.
następny...
konto usunięte
2012-05-18, 18:39
Coś mi się kojarzy, że Materla mówił, że za młodu go ganiali i był taką c🤬ką, co go zmotywowało do treningów i przez to jest kozak, stąd ta ksywa.
@timon kazdy mlody szczyl jak ty mysli ze jak rodzice mu powiedza to tak jest. Z silownia moze tez co? wcale nie nawet badania naukowe byly ze wzrost chamuje sie tylko po przes wyciskanie na barki i martwy ciag co obciaza kregosłup, ale to musza byc duze ciezary co raczej w mlodym wieku nie jest mozliwe. I tak znajdzie sie kilku glupich co dalej sa staroswieccy i mysla ze jak sie czlowiek rusza i cwiczy ( w przeciwienstwie do nich ) to trzeba powiedziec ze idiota glupi i na starosc nie bedzie mogl chodzic i sie ruszac. Sport to zdrowie, wszysto z glowa.
@kozerq1
Nie zrozumiales posta ograniczony biedaku.
Ech... absolutnie kompresja chrząstek w nasadach kości długich nie prowadzi do szybszej ich mineralizacji. Macie rację.
konto usunięte
2012-05-19, 17:43