Ehh... A ja od początku miałem nadzieje że up🤬li mu tego palca przy samej dupie :/

AAAARRR Dobrze tak gnojkowi!
Zasraniec ma nauczkę że się nie znęca nad zwierzętami!
Tatuś widzę nie ma nic przeciwko takim zabawom...
J🤬e brudasy, na szubienice z nimi!
Zasraniec ma nauczkę że się nie znęca nad zwierzętami!
Tatuś widzę nie ma nic przeciwko takim zabawom...
J🤬e brudasy, na szubienice z nimi!

prozac27 napisał/a:
A ja w sumie jestem za tym żeby zrzucić bombkę biologiczną na nas wszystkich żebyśmy się nie mogli rozmnażać bo tak naprawdę to jesteśmy szarańczą tego świata i wszystkim co ją mogło najgorszego spotkać tylko niszczymy tą planetę! Mnie to jebie i zwisa bo i tak max 50 lat mi zostało chyba że się wcześniej na R6 roz🤬be!
zrob przysluge spoleczenstwu i p🤬lnij se w leb

a co do bombek to taka na arabow by sie przydala... ucza tylko agresji i nienawisci.
Mały smierdzący brudas ! Mógł mu up🤬lic rękę a potem zjeść całą brudną rodzine i sp🤬olić z usmiechem na twarzy ! Niech ginie !
Rems napisał/a:
zrob przysluge spoleczenstwu i p🤬lnij se w leb![]()
a co do bombek to taka na arabow by sie przydala... ucza tylko agresji i nienawisci.
Masz coś do moich braci?

Uważaj żeby tobie nie stała się krzywda

a mama tyle razy mówiła żeby nie bawić sie jedzeniem
teraz zrobią z niej kebab brudasy

teraz zrobią z niej kebab brudasy
jako że lubie gady to młodemu bym przyp🤬olił kablem od prodiża albo czymś cięższym. szkoda że jaszczura nie posiada zębów jak pirania
świeże świerszcze dla jaszczura

świeże świerszcze dla jaszczura
podpis użytkownika
Miłość jest ślepa,ale nie na tyle żeby się prowadzać z brzydkimi babami.
niby taki cwaniak z tego dzieciaka...
a jak zostanie ugryziony to jaka c🤬a z niego...
a jak zostanie ugryziony to jaka c🤬a z niego...
podpis użytkownika
Ponieważ Niewidzialny Różowy Jednorożec jest niewidzialny, nie można dowieść, że nie istnieje.
dla araba.
podpis użytkownika
"Jestem romantykiem, jakoś po trzeciej butelce, narysuje ci butem w kałuży rzygów serce"