Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
3bitz 2009-12-31, 15:06
Nieźle po ćpany tren mały...
Zgłoś
ferro 2009-12-31, 15:22
radeksz82 napisał/a:

Właśnie nie każde dziecko w wieku 3 latek jest takie odważne i umie tak tańczyć i się bawić.A ty pewnie chowałeś si9e pod spódnicą u mamy i z stąd ta zazdrosc. A Tam lepiej byc mamisynkiem niz miec adhd i tak tanczyc

chłopie nie znasz mnie, wiec po co wymyslasz? Nie byłem ani nie jestem maminsynkiem, ale i nie mam ADHD. I mimo tego nigdy nie miałem problemów z tancem (tak tańcem, a nie bezwładnym wymachem rąk) i z zagadywaniem do dziewczyn.
I sam widzisz, ze potwierdziły sie moje słowa o 'zazdrosci', najlepiej użyc tego słowa jak nie ma sie kontrargumentow. Am I right?
Powiem Ci tylko ze tu nie ma czego zazdroscic naprawde.
Zgłoś
~Vuko 2009-12-31, 15:33
chwila tańca i dupeczki jego. Niezły casanova
Zgłoś
cwaniak82 2009-12-31, 15:46
ferro napisał/a:

chłopie nie znasz mnie, wiec po co wymyslasz? Nie byłem ani nie jestem maminsynkiem, ale i nie mam ADHD. I mimo tego nigdy nie miałem problemów z tancem (tak tańcem, a nie bezwładnym wymachem rąk) i z zagadywaniem do dziewczyn.
I sam widzisz, ze potwierdziły się moje słowa o 'zazdrosci', najlepiej użyc tego słowa jak nie ma sie kontrargumentow. Am I right?
Powiem Ci tylko ze tu nie ma czego zazdroscic naprawde.

Tak samo osadzam ciebie jak i ty te dziecko osadzasz. co ty je znasz.
Zeby od kogoś kultury wymagać trzeba ja wpierw komuś okazać
Zgłoś
ferro 2009-12-31, 16:17 2
radeksz82 napisał/a:

Tak samo osadzam ciebie jak i ty te dziecko osadzasz. co ty je znasz.
Zeby od kogoś kultury wymagać trzeba ja wpierw komuś okazać

Dobrze mówisz o kulturze, dlatego ja "Ciebie", "Ty" itd. piszę z dużej litery.
Zauważ, ze nie osądzam dziecka tylko jego pseudo-taniec, którym sie rajcujesz. Jak będę miał chwilę to znajdę Ci dzieciaki nawet młodsze, co tańczą o niebo lepiej. Masz tu przykład bow wow -

czy choćby to:

Zgłoś
cwaniak82 2009-12-31, 16:52 2
ferro napisał/a:

Dobrze mówisz o kulturze, dlatego ja "Ciebie", "Ty" itd. piszę z dużej litery.
Zauważ, ze nie osądzam dziecka tylko jego pseudo-taniec, którym sie rajcujesz. Jak będę miał chwilę to znajdę Ci dzieciaki nawet młodsze, co tańczą o niebo lepiej. Masz tu przykład bow wow -

czy choćby to:

no jak na 3 letniego brzdąca to murzynek pewnie wygra w You can dance albo Mam talent( tańczy śpiewa ) ale "to nie taniec tylko ADHD z przerwami bez spazmów.."
Zgłoś
ferro 2009-12-31, 17:10
@up Sam widzisz ze nie ma sensu z Toba dyskutować, nie porównuj tego dziecka z topicu do tego powyżej.
Dobra koncze temat juz nie odpisuje Tobie.

A wszystkim Życzę Szczęsliwego Nowego Roku, bo dzisiaj już tu nie wejdę.
Zgłoś
cwaniak82 2009-12-31, 17:29 4
To sp🤬alaj i Szczęsliwego Nowego Roku
Zgłoś
Konto usunięte 2009-12-31, 17:41 1
radeksz82, zachowuj się.

6. Wyzwiska, bezcelowe kłótnie, trollowanie, jawny rasizm objawiający się agresywnymi komentarzami nie są tolerowane na tym forum.
Zgłoś
Byczarz 2009-12-31, 17:54 1
radeksz82 napisał/a:

Przepraszam zachowałem się jak gówniarz więcej się to nie powtórzy .A o co chodzi

Jeśli nie potrafisz być zabawny, to po prostu pozostań przy byciu poważnym.

podpis użytkownika

Na forum gnojki Cię oplują za wszystko,
Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko.
Zgłoś
Konto usunięte 2009-12-31, 20:38
Dali mu jeść, dziecko pełne energii
Zgłoś