

psyhepl napisał/a:
każdy normalny Polak woli czystą wódę niż tą berbeluche łiski
Zimna i czysta a nie jakaś ruda k🤬a.
Sindbad77 napisał/a:
Sami znaffcy i smakosze. To co ten pączek degustuje to burbon, melasa z kukurydzy. Chamburgery to Kentucky Whisky zwą. Minimum 3lata w beczce leży, nowej dębowej. Whisky to Szkoci robią. A zaczyna się od ważenia piwa. I po przedestylowaniu ten spiryt leży w brczkach po burbonie, mocnym winie. I też minimum 3lata. A my co mamy? Z żyta spiryt co leży też w beczkach i się starka zwie. Jest tego na świecie, całe szczęście jak dasz szansę dla wątroby to się zregeneruje i można dalej degustować...
JD to akurat nie jest burbon tylko Tennessee Whiskey. Co do burbonów to też się nieco mijasz z prawdą co do prawnych wymagań ale nie chce mi się tutaj tego prostować bo to są rudymenty, każdy może sobie sam znaleźć.
Matkobosko! Przecież to burbon a nie whisky!
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka
Niestety też tak uważam Jack Daniels strasznie się zepsuł na przestrzeni lat. Obecnie to smakuje jak bimber nie whyskey....