👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bakus1233 napisał/a:
Dokładnie. Ludzie bez wiedzy i pieniędzy nie powinni mieć dzieci, nic dobrego z takich rodzin nie ma. Dziecko jest takie jak wychowali go rodzice.
Tak. Bo jak w domu jest wiedza i są pieniądze to z tych domów wychodzą tacy nadludzie jak ty. W drodze do chłopaka w rurkach i z korkiem w dupie.
Na pierwszy plan wychodzi, że młody jebnięty, ale ciekawe jak go tatuś wychował na takiej człowieka, że go nie szanuje. Nic się nie bierze z powietrza.
takie sprawy po trzeźwemu się załatwia , burak żadnego szacunku do ojca nie ma
Ciekawe co na to kaczyński, usuwać taką ciążę czy może pozwolić się rodzić takim fiutom. Chociaż z drugiej strony może stary to fiut i tylko spłodził gówniaka

youtube.com/playlist?app=desktop&list=PL2xrNaJSz9bASSNIUT9XTfXQ00bZeo_FC
Boże zajebisty on jest !! Zaraz mu dam donate, dawajcie mu donate ! I to ojciec agresorem czesto jest, to prawda ze on drze mordę czesto ale taka prace ma i styl swój
Boże zajebisty on jest !! Zaraz mu dam donate, dawajcie mu donate ! I to ojciec agresorem czesto jest, to prawda ze on drze mordę czesto ale taka prace ma i styl swój
satariel napisał/a:
Jak wychował, tak ma. Widać po chacie, że patola, pewnie siebie warci. Jak się woli piwsko przed tv chlać, zamiast wychować gnoja, to potem są tego rezultaty. A można stwierdzić, że tak było, bo synuś też chyba lekko niepełnospryny intelektualnie może być.
Synuś jest psychicznie i nerwowo chory.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie