Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Młodym "kozakom" ku przestrodze.
konto usunięte • 2014-04-05, 12:35
To co mi się ostatnio przytrafiło, może być przestrogą dla wszystkich "kozaków", którzy lubia sobie znaleźć w szkole kogoś, kogo będą mogli gnoić ile wlezie.
Ale od początku.
Gówniarzem będąc, zawsze trzymałem w szkole z "łobuzami" (dzisiaj nazwałbym to bydłem, którego ktoś przez pomyłkę nie wyskrobał). No i mieliśmy w klasie takiego szczurka - okularnika. Kujon typowy, zawsze piątki i paski na koniec roku. Chłopak miał u nas przej🤬e, od 4 do 8 klasy dostawał regularny wp🤬l za nic.
Szkoła się skończyła, każdy poszedł w swoją stronę, sprawy poszły w niepamięć.
A tu nagle, 3 tygodnie temu zaczął mnie nap🤬lać brzuch, parę dni pochodziłem na ketonalach i innych gównach, ale w końcu przyszedł zjazd i trza było jechać do szpitala. Karetka, SOR, żona wypełniła papiery i od razu na stół. Wyrostek się zapalił i pierdyknął. Niemiła sprawa, ale nieważne.
Po operacji, przychodzi na obchód chirurg, lekarz prowadzący, pyta czy wszystko OK, czy boli, po co dren i żebym się nie bał, że mi rurka z puszką wisi, bo płyn musi się odprowadzać. Patrze na gościa i kurde, morda znajoma, patrzę na identyfikator i, k🤬a mać, to był ten sam koleś, któremu j🤬iśmy życie przez 4 lata. Tak niesmiało zapytałem, czy mnie pamięta i że przepraszam za to wtedy itp, a on "Pamiętam za dobrze, ale to jest moja praca, nie ma miejsca na sentymenty". Zajebiście mnie pokroił i zszył, do końca pobytu w szpitalu był dla mnie w porządku. K🤬a, tak mi wstyd było, że jak miał poranny obchód, to udawałem że spałem.

W końcu wczoraj wysłałem mu flaszkę i bombonierkę, bo tylko tak mogłem "naprawić" to co zj🤬em.

I stąd mój apel do obecnych "napinaczy" - zanim znajdziecie sobie kozła ofiarnego, na którym będziecie mogli wyładować swoje frustracje, to się zastanówcie, czy kiedyś wasze zdrowie lub życie nie będzie w jego rękach. Bo kac moralny po czymś takim jest przej🤬y.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KwusheR 2014-04-05, 16:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-05, 16:10 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-05, 16:12
Zgłoś
Lopez 2014-04-05, 16:13 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-05, 16:25
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-05, 17:00 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-05, 17:08
Ja uważam, że za błędy się płaci nie ważne czy błędy młodości czy starości, wszystko co robisz to Twoje decyzje za które przyjdzie Ci kiedyś zapłacić Tutaj gościu jak widać dostał za swoje, bo jako dorosły facet udawał, że śpi bo tak było mu wstyd ciekawe jak się czuł z tym faktem... ale chwała mu za to, że zachował się jak przystało przeprosił i wysłał flaszkę i bombonierę i to się chwali nie rozumiem czemu go wrzucacie do jednego wora z bydłem, bo gdyby był faktycznie taki jak piszecie nie powiedziałby przepraszam, nie wstydziłby się itp. Po prostu jedni dorastają i mają odwagę przeprosić, ponieść konsekwencje swoich błędów, a inni pozostają tacy sami jak byli. Nic nie warci nie nadający się nawet na nawóz pod kwiatki...
Zgłoś
oozyxak0o 2014-04-05, 17:16
Ja na jego miejscu bym ci włożył 30 centymetrowe dildo w dupsko
Zgłoś
Lopez 2014-04-05, 17:23
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-05, 17:53
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-05, 17:56
Ja widziałem gościa z którym chodziłem też do podstawówki 15 lat temu, koleś też był kujonem a teraz spoko kolo
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-05, 18:55 1
Zgłoś
morderuk 2014-04-05, 19:19
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-05, 19:22
Ciekawa historia. Mam wiele podobnych, choc nie takich dosłownie. Ja zawsze byłem tym "drugim". Dlaczego? BO TAK. Bo nie widziało mi się z nimi chlać, palić i męczyć innych. Dziś? Niesamowitą satysfakcje sprawia mi jak widze tych cwaniaczków z podstawówki którzy teraz pod sklepem prosza "na" piwo i te durne dziunie które dziś w wieku 24 lat mają 8 letnie dzieci i zniszczone jakiekolwiek plany.
Szczerze nie wiem co mu robiliscie, ale gratulacje dla niego za profesjonalizm. Gdy ja widze tą hołotę z moich szkolnych lat czuję tylko SATYSFAKCJE. A najlepszą daje gdy ktoś taki szuka pracy w firmie twojej/twoich znajomych

A prawda jest taka ze zawdzieczam im wiele. Zawsze byłem poniewierany i dlatego ZAWSZE dam sobie rade. Zawsze byłem olewany i teraz wiem że ludzie którzy są koło mnie są PRAWDZIWI, a nie fałszywi. Nie zadawałem się z nimi więc nie chleje, nie ćpam, nie marnuje kasy na fajki. Nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło.
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-05, 19:28
jakiś czas temu była sprawa, że 3klasiści z gimbazy zmasakrowali pierwszaka, że chyba nawet jądra stracił. Mam nadzieję, że mieli instant karmę rok później.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem