Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
0_rafiks_0 2025-06-22, 0:23
triball napisał/a:

Cytyjąc pewnego Ż__a: "Próżnoś repliki się spodziewał..."

To jednak u ciebie nie ciasne gacie a kij w dupie po migdaly wszedl
Zgłoś
alususs 2025-06-22, 0:25
ŻóltoCzarnyŻ__Pedał napisał/a:

Panie Boże - jeżeli istniejesz- zniszcz ten świat w p🤬du.

Nie widzisz, ze juz pracę trwają
Zgłoś
pSTANLEY 2025-06-22, 0:26 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
vladpalovnick 2025-06-22, 0:26 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Alces93 2025-06-22, 0:28 4
Autor chciał błysnąć, ale nie pykło. Jak widać ograniczone intelektualnie jednostki, nie są w stanie pojąć, że państwo ≠ jego obywatele i można być przeciwko tylko jednemu. To tak, w przeszłości byli przeciwnicy PRLu, co nie czyniło ich jednak przeciwnikami Polaków.
Zgłoś
luxpiotr 2025-06-22, 0:36 2
Jest pewna granica głupoty, którą ta dziewczyna właśnie przekroczyła i spadła za horyzont.
Zgłoś
eFeN 2025-06-22, 1:10 11
Zgłoś
Czachulek 2025-06-22, 1:31 3
Bylo nie przycinać filmu, to by Ci baba wyjaśniła co ma na myśli...
Zgłoś
Smokw 2025-06-22, 1:58 8
Zgłoś
wglowiesieniemiesci 2025-06-22, 2:05 2
na uj wy jej bronicie?? po co sie spinacie ?? kiedys sadol inaczej wyglądał, nie było tych tępych mądrali, z IA korzystają i udają mądrych, liczyły sie filmy, zdjęcia a teraz same kasztany
Zgłoś
Smokw 2025-06-22, 2:05
Czachulek napisał/a:

Bylo nie przycinać filmu, to by Ci baba wyjaśniła co ma na myśli...

No fakt. szkoda , że nie ma całości.
Zgłoś
anubis90 2025-06-22, 2:07
Zgłoś
smc 2025-06-22, 2:41 1
Na pohybel czarnym.
Czarnym i czerwonym.

Na pohybel wszystkim...
Zgłoś
majeńka 2025-06-22, 2:50 2
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-22, 3:11 5
majeńka napisał/a:

Jakiego Rafałka? Tu zdecydowanie Adriana (tego drugiego Adriana, nie Dupy).
Głosy na Trzaska faktycznie pochodzą od inteligencji. Te durne pały na filmie są od Zandberga — który wprost powiedział swoim wyznawcom żeby nie głosowali.

Słuchałem wypowiedzi wielu wyborców i to wszystkich partii.
Pogardę do innych ludzi słyszałem tylko od wyborców Trzaskowskiego.
U Zandberga nie słyszałem absolutnie żadnej pogardy dla innych ludzi, a generalnie nie zgadzam się z jego światopoglądem i za to tego człowieka szanuje, tak szanuje Zandberga, chociaż sam jestem dosyć konserwatywny.
Bardzo wykształcony i w swoim mniemaniu równie inteligentny prof. Markowski nie jest godzien tego bym mu kiedykolwiek podał rękę, a jest to przecież profesor. Dla mnie jest to tylko nadęty cham z wykształceniem, ale bez krzty inteligencji. Wykształcenie i inteligencja nie są tożsame.

Ludzie naprawdę inteligentni nie podkreślają tego na każdym kroku, że należą do inteligencji, a prominentni medialnie wyborcy Trzaskowskiego podkreślali to na każdym kroku i twierdzą, że naród jest głupi i wybrał źle.
Androny, kłamstwa i bullshit jaki nam zafundowała w mediach lewicowo-liberalna inteligencja zakrawa w zupełności na określenie tego zjawiska ślepym sekciarstwem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem