18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
🔥 Gdzie mnie z tymi palcami?! - teraz popularne

Michałowsk, Kraj Stawropolski.

Kierowcy pitbike’ów w wieku 13 i 15 lat, u tego drugiego był pasażer w wieku 14 lat. Wszyscy trzej z poważnymi obrażeniami zostali przewiezieni do szpitala, gdzie 15-letni nastolatek zmarł.
Zmieniono 2 razy Zgłoś
joti 2025-09-13, 0:58 3
20tys.-30.tys. rusków eliminuje się rok w rok w wypadkach drogowych. Ostatnio ta statystyka się pogarsza (tzn. mniej ofiar śmiertelnych), ale to tylko z powodu kryzysu demograficznego.
Zgłoś
loczekk.22 2025-09-13, 1:59
To już NPC w GTA przynajmniej jakoś reagują 🤪
Zgłoś
Gamcio1990 2025-09-13, 2:17 1
Quassar napisał/a:

Ten w białym kompletnie zero reakcji jak by nawet nie zauważył że coś sie stało xD

Przeciez sie nie zatrzymali na STOPIE - jesli gosc nie jest idiotą to doskonale zdawał sobie sprawę z tego że chcieli się zabić... Co Twoim zdaniem miał zrobić? Dobić ich? To grozi więzieniem.
Zgłoś
Andrzejas 2025-09-13, 5:45 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
LPCrooks 2025-09-13, 8:44 1
Mieto-68 napisał/a:

Jaka tam znieczulica społeczna... .

To tereny orków więc nic dziwnego.
Zgłoś
Rops 2025-09-13, 8:49
typ w białym "ma psychę"
Zgłoś
CzarneMleko 2025-09-13, 10:59
Może ktoś mi powiedzieć jakie słuchawki ma gość w białym ubraniu? musza mieć niezły noise canceling =)
Zgłoś
ŻelBetonowy 2025-09-13, 11:37 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-09-13, 12:36 1
Szkoda, że zmarł tylko jeden.
Zgłoś
miodziot 2025-09-13, 14:22
Zgłoś
brylant1412 2025-09-13, 14:31
ale jakoś mi ich nie szkoda
Zgłoś
DonaldTusk_Wodz_Niemiec 2025-09-13, 21:02
Sądząc po reakcji pieszego, który szedł jakby nigdy nic u nich to norma
Zgłoś
Reseller 2025-09-13, 21:10
Miód na moje oczy. Debili nie szkoda, potencjalni mordercy.
Zgłoś
ibrahim 2025-09-14, 0:05
Po chvj on się zatrzymywał tą betoniarą, mógł spokojnie jechać dalej. Niczego by to nie zmieniło.
Zgłoś
staachujones 2025-09-14, 12:02
miodziot napisał/a:

Wzajemnie frajerska chmuro.
Naucz się pisać poprawnie po polsku wieśniaku.
Jeśli już to elipsę. I nie, nie posiada, więc sam się zabierz cioto do nauki.

jaki żałośniak z ciebie. wszystkim piszesz, żeby się nauczyli języka polskiego i myślisz, że tym wygrywasz dyskusje?
jak już komuś zarzucasz błędy to pokaż jakie i popraw, może ktoś z tego lekcję wyciągnie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem