👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

oglądałem to wczoraj w TV
ale miałem polewę z tego, Maciuś się zagotował , broni chłopak swojej dupy:D ładnie atakuje:D taranem z bani
ale miałem polewę z tego, Maciuś się zagotował , broni chłopak swojej dupy:D ładnie atakuje:D taranem z bani

jeszcze pamiętne: Maciek, Maciek co sie stało?
kultowa postać
Maciek, Maciek co sie stało?
Rola godna Oscara

kultowa postać

Rola godna Oscara
Idę o zakład że Maciek gra lepiej niż nie jeden z was.
Może i ma downa, ale to wy cytujecie teksty które mówi itp a nie on wasze
Może i ma downa, ale to wy cytujecie teksty które mówi itp a nie on wasze

to juz wiem kogo pudzian bedzie mial za rywala 23 kwietnia!!! jak maciek wpadnie w szal bitewny to pudzian moze miec problemy....

PO obejrzeniu tego wpadlo mi jedno na mysl tak samo zalosne jak to ' MMA Panowie MMA ' Hahahahaha
Lukas 360 napisał/a:
tzn. że oglądasz to na bieżąco![]()
tak z🤬bie masturbuję się do maćka co wieczór...
a tak serio to po tym fragmencie widać poziom aktorstwa w tym serialu
riodoro1 napisał/a:
tak z🤬bie masturbuję się do maćka co wieczór...
a tak serio to po tym fragmencie widać poziom aktorstwa w tym serialu
Poziom aktorstwa w tym serialu jest taki sam jak twoja wypowiedz. Nie zapominaj o chusteczkach bo mamie dywan zaplamisz

Lukas 360 napisał/a:
tzn. że oglądasz to na bieżąco![]()
Swoich zachowaniem wnioskuje że masz 58 % downa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie