👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

matteo_19 napisał/a:
Pełna profeska. Z naszych pewnie tylko Mamed by się tam odnalazł.
On by się tam nie odnalazł, On by tam rządził

"up mamed co najwyżej mógłby ręczniki podawać
filmik przedstawia klikę mma
ps. taki z niego polak co ze mnie kolumbijczyk
trenuje podobnie, ale nie cwiczę mma, tylko zawodowe zbieranie grzybów.

karoldeicide napisał/a:
"up mamed co najwyżej mógłby ręczniki podawać
No fakt, zapomniałem że Mamed to amator hahahhaa

Co do narodowości to może być nawet z Somalii

Poza tym dyskusja na temat wyników walk u takich zawodników jest czystą abstrakcją i dziwi mnie że taki znawca jak Ty (domniemam że skoro się tu wypowiadasz to tak jest) może z góry zakładać jak by się ona zakończyły

Nieraz zaskakiwał wszystkich i myśle że nieraz pewnie zaskoczy

P.S. Z tymi ręcznikami to Cię poniosło

jak widzę ,że w filmiku jest alistair overeem to już jest kozak:) widziałem go jakiś czas temu już ,ale mimo to robi wrażenie
"mma - champion is a born" też fajne , tam to już między innymi GSP wystąpił

TRAIN HARD OR GO HOME!
Siła eksplozywna i wytrzymalość siłowa, to jest Sparta, au! au! au!
Nie ma to jak treningi z piekła rodem

Siła eksplozywna i wytrzymalość siłowa, to jest Sparta, au! au! au!

Nie ma to jak treningi z piekła rodem

wciazszukam chyba nie wiesz jaki mają wpływ na społeczeństwo. dzieciaki chore na raka mają swoich idoli którzy pozwalają im nie myśleć o chorobie, a co dopiero jak mały fan spotka takiego "gladiatora". wielu z "nie potrzebnych społeczeństwu" nie narzeka na brak kasy która o dziwo potrafią się dzielić z potrzebującymi i jest wiele innych argumentów,ale Ty i tak masz klapki na oczach i nie dotrze to do Twojego mózgu. Boli Cie to ,że ktoś ma pasję ,nie marnuje swojego życia na beduinowaniu się na budowie i potrafi jeszcze z tego czerpać zyski? szkoda ,że masz tak marne życie
zeby w polsce był tak popularny ten sport jak w usa, tyle mozliwosci, tyle ośrodkow to napewno szybciej ten sport by sie rozwijał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie