Mnie się zdaje, czy mnisi nie mogą walczyć w tego typu galach? Więc wypadałoby napisać "były mnich" lub "przebieraniec".

Jak na kogoś kto niby od dzieciaka zap🤬la ciężko na treningach to nie pokazał nic wielkiego.
@Hiluluk
Bo on się uczył bić a nie pajacować.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Bo on się uczył bić a nie pajacować.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
taki z niego mnich jak i ze mnie, ot zwykły cyrkowiec. twierdze, że każdy jeden mnich trenujący od nie wiem, 10 roku życia po 15 godzin dziennie, zmiótłby tego gościa w trzy, cztery sekundy.
To co dla normalnego człowieka jest ostrym treningiem, powiedzmy po 3 godziny dziennie, to dla niego jak przerwa śniadaniowa, chłopaki całe życie poświęcają na szkoleniu, a ten tu wyglada na troche bardziej sprawnego od przeciętnego boksera z podrzędnej szkólki.
To co dla normalnego człowieka jest ostrym treningiem, powiedzmy po 3 godziny dziennie, to dla niego jak przerwa śniadaniowa, chłopaki całe życie poświęcają na szkoleniu, a ten tu wyglada na troche bardziej sprawnego od przeciętnego boksera z podrzędnej szkólki.
Dopiero 22:59?
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Ma taką samą fryzurę jak najman, pewnie ten sam fryzjer mma okilinski
marnotrawna napisał/a:
każda wzmianka o najmanie w tym temacie będzie nagradzana
![]()
to już się robi nudne![]()
Pierwszy raz piszesz coś sensownego

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
K🤬a, miałem nadzieje, że mnich jebnie mu jakieś dim-mak, lub chciaż jakieś kamehameha, a tu zwykła, przeciętna walka, z tym, że faktycznie mnich nawet nie poczuł ze walczy

@marnotrawna
jak masz PMS, to idź łkać w kąciku, a nie karaj niewinnych ludzi. Bo ośmielają się nap🤬lać o Srajmanie...
jak masz PMS, to idź łkać w kąciku, a nie karaj niewinnych ludzi. Bo ośmielają się nap🤬lać o Srajmanie...