Rozj🤬 wywaid...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
nie podoba się nie słuchaj! a lepiej pokaż swój talent i wrzuć coś własnego poka ze jesteś lepszy ! krytycy ;]
Nikloon666, z rodzicami nie mieszkam już od dawna, ale utrzymują mnie, po prostu nie każde studia pozwalają na pracowanie, mógłbym Ci pocisnąć, że kozaczysz bo jesteś na jakiejś zaocznej europeistyce, ale po co, nie znam Cię i nie będę dorabiał Tobie życiorysu tak jak Ty mi. Jechanie po Nirvanie moim zdaniem jest przejawem pewnej lekkomyślności i spierać się w tym temacie dalej nie zamierzam. Jeśli tak łatwo uczysz się nowych kawałków na gitarze, to proszę bardzo, poćwicz sobie, mam nadzieję, że nie za proste:
jak będziesz chciał coś więcej to Ci podeślę
jak będziesz chciał coś więcej to Ci podeślę
a walić rock i hip - pop (bo hip hop już dawno umarł) techno rulez
a właściwie po co do tego dragi jakiekolwiek czty alkohol - muzyka trance sama napedza nastrój
lipa0000, jesteś zdrowo skrzywiony, nie wiesz na czym polega gra na gitarze, wmawiasz mi że słucham metalu, o którym swoją drogą nie wiesz za wiele, naściemniałeś z wiekiem w profilu i teraz się przyznajesz, a w dodatku masz pretensję, że proste granie na perkusji czy powtarzanie pętli jest dla prymitywów, a do ogarnięcia bardziej wyrafinowanej muzyki potrzebny jest mózg
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie