Linekk napisał/a:
Widzę że pozdrawiasz swojego chłopaka.
haha bardzo smieszne

no dobra, ilu widzieliscie w zyciu facetow, ktorzy byliby zdolni do ubrania sie w ten sposob (pomijajac transow)? 2,3? Pop🤬leni, przecpani projektanci nie tworza na pokazy ciuchow, w ktore by sie ubral przecietny czlowiek. Zreszta, bycie meskim nie polega, do cholery, na byciu wielkim, smierdzacym, zarosnietym, przepoconym troglodyta w rozciagnietym dresie. Tak maja wygladac ci jedynie i prawdziwie mescy?
A od gejow sie prosze odpimpac. Nie nosza damskiej bielizny. Widzialam :o

A od gejow sie prosze odpimpac. Nie nosza damskiej bielizny. Widzialam :o
pureatheist napisał/a:
Ja tam się cieszę na rosnący metroseksualizm. Więcej fajnych kobiet dla mnie ;]
Co nie zmienia faktu, że jest to po prostu poj🤬e.
mniejsza konkurencja- po prostu-
chyba wszystkich znajomych poinformuje że jakby mnie w czymś takim kiedyś zobaczyli mają od razu zabić!!!

podpis użytkownika
Tym samym mózgiem myśleć i wierzyć?
Mało nie zemdlałem...Boże ja wiem,że praca modela/modelki wymaga poświęceń, ale czy Oni nie mają godności?
ŻENADA i
.
Co do tego kolesia w spódnicy, to słyszałem kiedyś opinie,jakoby mężczyźni powinni nosić właśnie spódnice, a kobiety spodnie, ze względu na higienę i "zdrowy komfort" organów płciowych, szczególnie męskich, których nie wolno przegrzać...ktoś chętny? Bo-ja-ni-uja

Co do tego kolesia w spódnicy, to słyszałem kiedyś opinie,jakoby mężczyźni powinni nosić właśnie spódnice, a kobiety spodnie, ze względu na higienę i "zdrowy komfort" organów płciowych, szczególnie męskich, których nie wolno przegrzać...ktoś chętny? Bo-ja-ni-uja

Nowa porcyjka. Tym razem w roli głównej - rajstopki i pończoszki, bo idą mrozy
A tutaj niekonieczni z wybiegu ale za to na poważnie
Jak coś kiedyś jeszcze znajdę, to podepnę
Na koniec link dla zainteresowanych : meskierajstopy.xn.pl/
Nauczyłam się wstawić filmiki więc wstawiam zaległy

A tutaj niekonieczni z wybiegu ale za to na poważnie

Jak coś kiedyś jeszcze znajdę, to podepnę

Na koniec link dla zainteresowanych : meskierajstopy.xn.pl/
Nauczyłam się wstawić filmiki więc wstawiam zaległy

Prosto z wybiegów! Najnowszy model spodni. Ciekawe czy mają różne rozmiary czy tylko uniwersalny
Nie zakładajcie na rozmowę o pracę. Albo zakładajcie.