Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:17
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Modeleczka w Dubaju
konto usunięte • 2017-02-18, 10:35
Ma dziewczyna jaja...

A może po prostu głupia ryzykantka ? Fajnie popatrzeć .
Na harda materiał byłby dobry
Najlepsze 2:40 i 4:32

Tutaj jej instagram dla chętnych
instagram.com/viki_odintcova/?hl=pl

Ja w sumie uważam że jest pop🤬lona
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
HIV-masturbator 2017-02-19, 14:29
musze sie dowiedziec gdzie planuja nastepne sceny.Po ogladnieciu fotek stwierdzilem ze bede czekac na dole w razie jakby spadla hehe
Zgłoś
Sinecod 2017-02-19, 21:03 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
adam_one 2017-02-19, 22:02
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lokalnywatażka 2017-02-20, 0:21
Zgłoś
konto usunięte 2017-02-20, 9:52
kompatybilny napisał/a:

Dostarczają one bodźców które są dla nas wszystkich przyjemne, tylko z tą różnicą że oni cenią sobie kontrolę nad swoim ciałem i zawierzenie mu żywota, a ludzie odurzający się mają na celu tę kontrolę stracić.

Tak, każdy kozak, pełen kontrol itd. dopóki na hardzie nie wyląduje
Zgłoś
Zapi93 2017-02-20, 10:38
Jak patrzę jak typ podchodzi do krawędzi i kamera jest w dół, to już wiem że bym zleciał. Zakręci się w głowie i żegnaj życie.
Zgłoś
Sigonek 2017-02-20, 22:41
Zgłoś
Hvsarz 2017-02-27, 23:22
kompatybilny napisał/a:

Gadacie głupoty, widać wyraźnie przerażenie wymalowane na jej twarzy kiedy puszcza się krawędzi budynku podczas zwisu na ręce tego kolesia. Wydaje mi się, że u młodych i przeważnie bogatych ludzi takie zajęcia są odpowiednikiem zażywania substancji odurzających u reszty świata. Dostarczają one bodźców które są dla nas wszystkich przyjemne, tylko z tą różnicą że oni cenią sobie kontrolę nad swoim ciałem i zawierzenie mu żywota, a ludzie odurzający się mają na celu tę kontrolę stracić.

Owszem bywa i tak ale to jest właśnie uszkodzenie mózgu. Nie powiem Ci dokładnie jakiej części, lekarzem nie jestem ale był i wciąż jest to przedmiot wielu badań. To zawsze opiera się na czystej chemii. Dlatego tez sporty ekstremalne uzależniają tak samo jak narkotyki czy nawet głupia kawa. By coś poczuć potrzebują coraz większej dawki adrenaliny. Co nie zmienia faktu, że to jest głupota. Ryzyko to rzecz konieczna i potrzebna ale ryzyko tyczy się działań, gdzie można coś stracić lub zyskać. Oczywiście można przyjąć, że tu zyskuje się jak to się dziś mawia "fejm". Ale nie powiesz chyba, że kalkuluje się to jakkolwiek ze stratą. Utrata wszystkiego vs możliwość zyskania "sławy" na yt przez kilka dni.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem