Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
Modelki XL
konto usunięte • 2010-03-03, 15:34
Jak na moje standardy - wyglądają co najmniej fajnie Chociaż to całkowicie inny wizerunek modelki do jakiego przywykliśmy.

Mała uwaga: jeśli babeczka po prawej jest jak to określił autor " Dorodna" no to kurna ja już nie wiem, kto wygląda normalnie.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cobraa 2010-03-03, 17:17
Łeee Fuuuu Wieloryb Orka brak słów
Zgłoś
xcwh 2010-03-03, 17:20 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-03, 17:24 2
Ale tam, one nie są grube, tylko trochę spasione. Lepsza taka od deski
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-03, 17:35
Cheretyk napisał/a:

Wyglądają fajnie tylko aż strach pomyśleć ile tam photoshopa

przy chudych też jest fotoszop.

generalnie kwestia gustu, ale zaklada się, że chude są lepsze do oglądania i pokazywania a grube są lepsze do r🤬ania. znaczy nie mnie oceniać. tak słyszałam.
Zgłoś
kopimen 2010-03-03, 17:39 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Everal 2010-03-03, 17:39 4
kolumbijskisen napisał/a:

przy chudych też jest fotoszop.

generalnie kwestia gustu, ale zaklada się, że chude są lepsze do oglądania i pokazywania a grube są lepsze do r🤬ania. znaczy nie mnie oceniać. tak słyszałam.

veto
chudą można rzucić na łóżko, podnieść w jakiejś pozycji, posuwać na ścianie itd wy to lubicie (:
Zgłoś
Dzejdi 2010-03-03, 17:42
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-03, 17:47 2
Everal, nie zgadzam się z ani jednym Twoim słowem, ale jako autorka tematu nie będę szerzej wyrażać swojej opinii na temat tych pań ani na temat Twojego poziomu rozwoju. Chciałam tylko zaznaczyć, że Twoja dojrzałość została zauważona.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-03, 17:52
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-03, 18:00 9
Ta cala moda na modelki XXL jest lansowana przez czarnych (wsrod ktorych nadal panuje przekonanie, im wiecej sadla, tym dluzej w buszu przetrwa) pseudo-czarnych (ktorzy lykaja wszystko od swoich czarnych braci jak mlode pelikany) i leniwe baby (ktore lecza swoje kompleksy i usprawiedliwiajaja sie, ze tak powinna wygladac prawdziwa kobieta)
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-03, 18:13
półki umie gotować a worka na głowę jej wkładać nie muszę to mi pasuje.... no i jak do tego pilota i kapcie przynieść potrafi no... no to już bogato.

ps. zakładam że sprzątać każda umie.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-03, 18:19
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-03, 18:22 1
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-03, 18:22
obleśna to jest twoja stara . mozna powiedziec " nie w moim guscie " ale nie tyrac .
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-03, 18:26
Rozne sa gusta, pewnie jest czesc facetow, ktorych jaraja tluste laski, nic mi do tego. Ale jestem pewien, ze spora czesc z tych fanow sloniny zwyczajnie racjonalizuje sobie to, ze ich partnerki sa grube, a oni nie potrafili wyrwac jakiejs zgrabnej szproty;)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem