Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:54
Modelki XL
konto usunięte • 2010-03-03, 15:34
Jak na moje standardy - wyglądają co najmniej fajnie Chociaż to całkowicie inny wizerunek modelki do jakiego przywykliśmy.

Mała uwaga: jeśli babeczka po prawej jest jak to określił autor " Dorodna" no to kurna ja już nie wiem, kto wygląda normalnie.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-03-04, 0:29
Jeszcze tylko brakuje komentarzy typu - "kochanego ciałka nigdy nie za wiele".
Cialo to w głownej mierze miesnie - ktore nadaja mu kształt - a nie tłuszcz...
Takze te modelki ze zdjecia to jak grubi nie dbajacy o siebie mezczyzni - natomiast szczupłe kobiety to jak umiesnieni mezczyzni chodzacy na silownie i majacy atletyczną budowe... Mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi...
Zgłoś
chytrus69 2010-03-04, 3:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-04, 3:41 1
trzazaj napisał/a:

Ta cala moda na modelki XXL jest lansowana przez czarnych (wsrod ktorych nadal panuje przekonanie, im wiecej sadla, tym dluzej w buszu przetrwa) pseudo-czarnych (ktorzy lykaja wszystko od swoich czarnych braci jak mlode pelikany) i leniwe baby (ktore lecza swoje kompleksy i usprawiedliwiajaja sie, ze tak powinna wygladac prawdziwa kobieta)

Z kolei jeśli według Ciebie "prawdziwe kobiety" to te "naturalne" modelki okładkach czasopism, to widać od razu, że redtube przedawkowałeś, bo większość kobiet wcale takich kształtów nie ma - wystarczy się rozejrzeć wokół siebie.

A co do chłopaczków, którzy tutaj wyskakują z orkami i wielorybami, to podejrzewam, że większości z Was bliżej do takiego typa:

[img:79c837b011]http://globalnerdy.com/wordpress/wp-content/uploads/2007/06/nerd.jpg[/img:79c837b011]

niż do jakiegokolwiek dobrze wyglądającego faceta. Bo takie wyżywanie się na kimś i wyśmiewanie nieodmiennie kojarzy mi się z leczeniem własnych kompleksów.
Zgłoś
DeMonica 2010-03-04, 4:00
A podobno to wnętrze się liczy, panowie ...
Zgłoś
byrrt 2010-03-04, 8:24
Widać photoshop daje radę nawet tu I w prawdzie nie moje gusta to wyglądają nawet apetycznie (jak na tuszę)
Zgłoś
~PowerBoBass 2010-03-04, 11:13 6
1.Co Wy ludzie z tym Photoshopem? Nie będę się wypowiadał czy były te zdjęcia retuszowane czy nie bo nie jestem ich autorem, a Wy? A no chyba że jesteście...
2.Tym Dziewczynom do otyłości to jeszcze wiele brakuje, ale skoro dla części z Was są grube, to nie chciałbym wiedzieć jakie są Wasze ideały.
3.Kwestia dbania o siebie i waga niekoniecznie idą w parze. Znam kilka osób, które mogą nie jeść nic, biegać, robić brzuszki etc. a i tak nie zgubią nic bo taki mają organizm.
4.Dbanie o siebie to dbanie o zdrowie i wygląd, ale dlaczego do cholery narzucacie ideał chudej czy grubej? To indywidualna sprawa każdego człowieka, jak chce wyglądać i jak mu się podoba.
5.To że Kobitka (np. jak te na fotkach) ma parę kilo więcej niż (niby) powinna nie znaczy wcale że musi mieć trzy podbródki i cellulitis. Jeżeli DBA o siebie to może wyglądać dokładnie jak te wyżej i być w pełni szczęśliwa bez zasranego Adobe. I może się podobać facetom.
6.Ważę 105kg i mimo że jestem szczupły to nie wyobrażam sobie mieć panny która waży 45 czy 50kg. Połamałbym ją w pi*du. A takich jak ja jest mnóstwo, tylko że ja się nie wstydzę tego że moja Dziewczyna ma lekką nadwagę, po prostu mam w dupie to że któś może sobie z tego ironizować itd. A reszta takich jak ja się boi tego, co powiedzą koledzy, którzy zresztą pewnie myślą to samo. Może skomplikowanie ujęte ale dobitne. Nawet jeśli 90% facetów uważałoby że bardziej kobiece jest piękniejsze, to i tak by się do tego nie przyznali bo panuje opinia że grube to brzydkie i tyle. A to gó*no prawda.

Sorry że się tak rozpisałem, ale po co cała ta walka między zwolennikami szczupłych a zwolennikami tych kobiecych, skoro wiadomo jest że każdy ma swój gust i się nim kieruje, więc nie ma co narzucać swoich idei innym...
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-04, 18:41
Tak jak ktoś wcześnie napisał: jest za co złapać i w co klepnąć. Bardzo ładne modelki, nie oglądam pokazów mody ale jak już bym miał oglądać to wole z tymi paniami a nie z jakimiś patyczkami które wyglądają jak jakiś wieszak na ubrania co nagle ożył i dostał nóg.
Zgłoś
Krysztalowa 2010-03-06, 13:25 1
A ja się pytam po co popadać ze skrajności w skrajność? Bez przesady, co to ma być? :/
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-09, 14:52 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-10, 22:06
A nie może po prostu nastąpić synchronizacja żeby nie było za grubych i za chudych tylko po prostu normalne kobiety z idealnym BMI?
Zgłoś
~PowerBoBass 2010-03-11, 16:54
Etiketten napisał/a:

A nie może po prostu nastąpić synchronizacja żeby nie było za grubych i za chudych tylko po prostu normalne kobiety z idealnym BMI?

No raczej nie, po pierwsze kobiety byłyby wszystkie takie same (chodzi mi o budowę ciała - oczywiście mniej więcej) i nie byłoby żadnych różnic, więc byłaby monotonia. A tak jak jest dziś - każdy ma do wyboru. I tyle. Zresztą widać po całej tej kłótni że zdania na ten temat są podzielone. Ja się cieszę - jestem zwolennikiem takich kształtów jak mają kobietki na początku tematu i cieszę się, że 100% facetów na świecie nie ma tego samego zdania, bo inaczej byłoby ciężko - i mi - i wszystkim.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-11, 17:46
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-23, 14:18
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-23, 17:28
Nikt mi nie wmówi, że takie są normalne kobiety. Debilne grubaski się wkurzyły, że modelki są za chude i takie wcale nie są normalne kobiety, to teraz w 2 stronę. Czy nie dałoby się tak po środku? Zwyczajna, ładna ( ale zgrabna! nie potrzeba krów na wybiegu. Mówiąc zgrabna nie mam na myśli oczywiście takich modelek co mamy teraz, tylko zwyczajne ładne kobiety ) i takie modelki powinny być. Wtedy chciałoby się chociaż te pokazy mody oglądać
Do tego te zdjęcia są tak wyphotoshopowane na maxa, że to aż dziw. ( i tak, wiem to, panie z Hendrixem w avatarze ( swoją drogą brawa za gust muzyczny w dzisiejszym świecie to rzecz nieczęsta )
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-23, 23:35 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem