Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mizantrop 2012-06-11, 12:05 2
@Ryuk
Zrób takie albo zamknij japę i idź się z przyrody poucz.
Zgłoś
Ryuk 2012-06-11, 12:10 2
@Up

Widzę wielce hejter i obrońca uciśnionych się znalazł ;] Nie będziesz mi szczeniaku mówił co mam robić Rzadki jak kupa musisz być, skoro tak łatwo znalazłeś powód do hejtowania Ale cóż, zdążyłem się przyzwyczaić do tych gimbusów na sadolu

BTW. Cholernie śmieszą mnie tacy "kozacy zza monitora", a po wyjściu z domu podwijają ogon, gdy ktoś na nich chociażby krzywo spojrzy.

Tu o wiele lepszy montaż. Chociaż ktoś pokazuje, że ma skilla

Zgłoś
konto usunięte 2012-06-11, 12:17
chyba chodzi o moment od 0:10 do 0:15.
nie czepiajac sie muzyki jak dla mnie nie ma czym sie jarac.
Zgłoś
Mizantrop 2012-06-11, 12:52
Ryuk napisał/a:

@Up

Widzę wielce hejter i obrońca uciśnionych się znalazł ;] Nie będziesz mi szczeniaku mówił co mam robić Rzadki jak kupa musisz być, skoro tak łatwo znalazłeś powód do hejtowania Ale cóż, zdążyłem się przyzwyczaić do tych gimbusów na sadolu

BTW. Cholernie śmieszą mnie tacy "kozacy zza monitora", a po wyjściu z domu podwijają ogon, gdy ktoś na nich chociażby krzywo spojrzy.

Tu o wiele lepszy montaż. Chociaż ktoś pokazuje, że ma skilla

nie wychodzę na dwór, boję się takich ćwierćinteligentów jak Ty. Nigdy nie wiadomo kiedy nóż wyjmie i w plecy wsadzi.
Zdecydowanie jestem za zaostrzeniem wymogów na przepustki dla pacjentów szpitali psychiatrycznych
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-11, 13:44 3

Zgłoś
Ryuk 2012-06-11, 14:17
Alfa i Omega napisał/a:

nie wychodzę na dwór, boję się takich ćwierćinteligentów jak Ty. Nigdy nie wiadomo kiedy nóż wyjmie i w plecy wsadzi.
Zdecydowanie jestem za zaostrzeniem wymogów na przepustki dla pacjentów szpitali psychiatrycznych

A więc nie mamy nawet o czym rozmawiać szczylu. Ciekawe masz podejście do życia, "tchórzu" Faktycznie, lepiej siedzieć i odmóżdżać się przed kompem, bo przecież na dworze jest tyle zagrożeń, że hoho, nie idzie zliczyć i wymienić ;] Mamusia dalej pampersy zmienia? I swoją drogą, to ze szpitalami psychiatrycznymi mógłbyś sobie podarować, ni to śmiesznie, ni zabawne, wręcz żałosne. Nie stać Cię na nic lepszego, "Ćwierćinteligencie"?
Zgłoś
Mizantrop 2012-06-11, 14:56
Ryuk napisał/a:

A więc nie mamy nawet o czym rozmawiać szczylu. Ciekawe masz podejście do życia, "tchórzu" Faktycznie, lepiej siedzieć i odmóżdżać się przed kompem, bo przecież na dworze jest tyle zagrożeń, że hoho, nie idzie zliczyć i wymienić ;] Mamusia dalej pampersy zmienia? I swoją drogą, to ze szpitalami psychiatrycznymi mógłbyś sobie podarować, ni to śmiesznie, ni zabawne, wręcz żałosne. Nie stać Cię na nic lepszego, "Ćwierćinteligencie"?

pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
Jesteś za tępy żeby zrozumieć... I nie nazywaj mnie szczylem, bo nie masz zielonego pojęcia z kim rozmawiasz
Zgłoś
PioTq3K 2012-06-11, 16:08 1
smokey napisał/a:

Jak można słuchać takiej łupanki

Dla Ciebie może to łupanka, dla mnie to coś więcej, słysze tutaj Kick, Lead, Screech, Pads, Bassline i inne, użyj google jeśli nie wiesz o czym mówie.
Zgłoś
KiecolPB 2012-06-11, 16:48 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ryuk 2012-06-11, 20:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mizantrop 2012-06-11, 22:36
Zgłoś
mp_toujane 2012-06-12, 22:43
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem