6 minut z życia amerykańskich żołnierzy w Pakistanie
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-03-22, 0:57
Znajdźcie sobie w necie wywiady z Polskimi żołnierzami z misji w Afganie.
Wojsko amerykańskie to porażka.
@Szajmon
A weź Ty poczytaj sobie trochę o 11 września. Jeśli kiedykolwiek widziałeś jakikolwiek samolot, a potem dziurę w pentagonie wielkości samochodu, to może właśnie zauważysz coś dziwnego. To tylko przykład oczywiście
Gdyby to byl MW to by wszyscy zaraz wyskoczyli aby dostac kulke a nastepnie respnac sie na tylach talibow... Pozdro
Ciekawe czy mogą podnosić broń przeciwników
konto usunięte
2012-03-22, 2:37
adrenalina, heroizm, braterstwo, zaszczyt, wdzięczność

czego chcieć więcej... tylko czekać aż się wróci na bzykanko
konto usunięte
2012-03-22, 7:18
@Szajmon, ile lat jeszcze potrzebujesz żeby zrozumieć, że wojny zawsze rozkręcało się dla kasy? Twój kraj podupada gospodarczo? Wytocz komus wojne i nastaw produkcje na bron i wojsko, po sprawie : )
konto usunięte
2012-03-22, 7:57
Ja wiem że tam robią pif paf i w ogóle można dostać kulkę ale nie skracaj ich życia to 6 minut i 36 sekund z ich życia
konto usunięte
2012-03-22, 9:00
zamuła 700, zamiast zraszować od razu frontem na jape to strzelają z karabinów 400 metrów na oślep
nie ma to jak postrzelac sobie do cywili i tłumaczyć się wojną z terroryzmem. a wszystko w obronie interesow Rockefellera, ewentualnie Rotschilda
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Na paintball'u w lesie balem sie wychylic , a co dopiero tutaj ...
konto usunięte
2012-03-22, 13:50
żeby zdjąć dwóch kolesi pół góry rozwalą